renka14 20.12.06, 19:23 czy ktos dysponuje polskim tekstem, znalazlam na tym forum to pytanie, ale niestety bez odpowiedzi, ja i moje dziewczyny bedziemy wdzieczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babatera Re: Bracia Koala - piosenki 20.12.06, 20:47 www.minimini.pl/minimini.php?piosenki Tu możesz sobie posłuchać albo nagrać tą piosenkę i wiele innych. Zdaje się, ze po ściągnięciu na komputer jest też plik z tekstem ale w ostateczności spiszesz sobie ze słuchu Odpowiedz Link Zgłoś
renka14 Re: Bracia Koala - piosenki 25.01.07, 16:54 spisalam, dolaczam, moze sie przyda, pozdrawiam Bracia Koala I Gdy grozi bieda lub za często cię odwiedza pech Nie łam się kolego, weź głęboki wdech. Hej, hej, hej, hej, zaraz będzie lżej. Braci Koala para o pomoc się postara, Braci Koala para, co nigdy nie nawala, Gdy ci nie sprzyja los i wszystko plącze raz po raz, Nie martw się, bo bracia dla ciebie zawsze znajdą czas. Hej, hej, hej, hej, w każdej chwili złej Braci Koala para, co nigdy nie nawala Braci Koala para o pomoc się postara w każdej chwili złej. Bracia Koala II Gdy bliski ma kłopoty I nie wiesz co mu jest, Chodź i nie chowaj się w kącie gdzieś, Bądź z nim, czasem kumpel smutną ma twarz, Może właśnie ty swą rękę mu dasz. Pomoc innym nieś Tego ci życzymy, Kiedy obiad jesz to podziel się z innymi. Pomoc innym nieś, By mieć przyjaciół stu, Pomoc innym nieś dzień po dniu świetnie. Dzięki twej pomocy ktoś prezenty ma, Uwierz mi że to ci szczęście da, No tak, Gdy komuś podasz rękę Bo właśnie jest sam, Na pewno się odwdzięczy, bez dwóch zdań. Pomoc innym nieś od lata aż do zimy, Kiedy obiad jesz To podziel się z innymi, Pomoc innym nieś, By mieć przyjaciół stu, Pomoc innym nieś, dzień po dniu Pomoc innym nieś, dzień po dniu! Odpowiedz Link Zgłoś
karambol45 Re: Bracia Koala - piosenki 26.01.07, 14:06 bardzo fajna stronka przyda się nam dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś