dorotadu 10.03.07, 21:58 niedawno któraś z mam podała link do gry travian no i co tu ukrywac wciągnełam się znacie może inne tego typu gry - prosze o linki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figrut Re: gry internetowe 10.03.07, 22:12 Tu masz sporo linków do gier forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42248 Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: gry internetowe 11.03.07, 08:58 o, ja tez sie wciagnelam w traviana przez ta notke na emamie Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: gry internetowe 11.03.07, 16:30 Dla mnie najbardziej uzalezniajacy jest ogame (( Musialam w pewnym momencie isc na "odwyk" bo wstawalam po kilka razy w nocy. A 15 marca rusza nowa uni..... www.ogame.pl Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: gry internetowe 11.03.07, 19:12 świetne są gry logiczne z serii escape from room jest tu gdzies nawet specjalne forum na emamie tez kiedys namiętnie grałysmy w jedną, bodajze motas, nie pamiętam. ale dosyc fajna była, emocje i wogóle. do czasu kiedy to moderatorki wywaliły nas na gry i zabawy, i juz nie gramy a chętnie bym znowu w coś pyknęła Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: gry internetowe 11.03.07, 19:22 Ja ostatnio wsiąkłam tutaj: games.asobrain.com/ a konkretnie w grę pt. Toulouse - online'owa wersja planszówki/gry na PC pt. Carcassonne. Polecam, ale to wciaąąąąga. Odpowiedz Link Zgłoś