dalliw 02.05.07, 17:51 Czy Pan Wiaderko porusza się też po dywanie? Czy tylko po gładkiej powierzchni? Dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzyna2222 Re: Pan wiaderko 02.05.07, 22:08 nasze wiaderko najlepiej jeździ po panelach... po wykładzinie kiepsko... myślę, że po dywanie jeszcze gorzej...niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
joannaceglarek Re: Pan wiaderko 16.05.07, 07:31 o tym nie pomyśleliśmy warto to kupić dla 2 i 4 latków? Odpowiedz Link Zgłoś
trojakowamama Re: Pan wiaderko 16.05.07, 11:13 No włąśnie, nadaje się dla dwulatka? Odpowiedz Link Zgłoś
joannaceglarek Re: Pan wiaderko 19.05.07, 21:10 a jednak kupiliśmy odpowiem na wszelkie pytania Wiaderko super jexdzi na naszym dywanie, na wykładzinie i na gołej podłodze. Super zabawa dla całej naszej czwórki Odpowiedz Link Zgłoś
trojakowamama Do joannaceglarek 20.05.07, 12:23 A Michaś też aktywnie uczestniczy w zabawie? Moje dzieci są w podobnym wieku i zastanawiam się czy kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
joannaceglarek Re: Do joannaceglarek 20.05.07, 21:03 Tak i o dziwo, do zbierania piłek używa tylko łopatek - myślałam, że małe będą na razie je zbierac rękami Myślę, że lepiej się bawi niz starszy brat Niestety, kupiliśmy zabawkę w piatek i dzisiaj siadły baterie Odpowiedz Link Zgłoś