bioo 04.04.08, 13:50 poszukuje takich lalek do samodzielnego wyciecia i dopasowywania na nie ubranka, pamietacie? zaginało sie rogi i zmieniało ubranka... czy takie istnieja gdzies w sieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sikorka25 Re: lalki wycinanki + ubranka 04.04.08, 22:08 Witaj wpisz w google paper dolls wejdż na grafikę i wyświetlą się rozmaite stronki z papierowymi laleczkami kolor i nie tylko pozdrawiam sikorka25 Odpowiedz Link Zgłoś
beata77_77 Re: lalki wycinanki + ubranka 22.04.08, 12:51 Polecam stronę: www.jakoloruje.pl/ Na tej stronie znajdziesz mase różnych kolorowanek, szablonów, gier itp. Tu właśnie, znalazłam między innym dwa wzory z ubrankami papierowymi dla lalek. Oto one: www.jakoloruje.pl/kolorowanki/maisterkowanie_ubrania_lalki_1.html www.jakoloruje.pl/kolorowanki/maisterkowanie_ubrania_lalki_2.html Nie znalazłam jednak samych lalek. Może gdzieś na tej stronie są. Poszukaj. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bagietka77 Re: lalki wycinanki + ubranka 25.04.08, 20:47 w ENDO można kupić do wycięcia. Zajrzyj na ich stronę www i zobacz czy taka grafika Ci odpowiada. Ja kupiłam fajne lale z ubrankami do wycięcia w Londynie. Ksiązeczka nazywa się "My dolly dressing" wyd PARRAGON tylko za 3 funty. Jeśli masz taką możliwość może uda Ci się nabyć. Odpowiedz Link Zgłoś