mila_do_nieba 04.03.09, 13:25 Urodziny zbliżają sie wielkimi krokami Co polecacie z doswiadczenia, co zainteresowało Wasze dzieci i było dla nich atrakcyjne? Synek niespecjalnie lubi klocki, hitem jest ciastolina, gotowanie, malowanie kredkami, zabawa wodą i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziubax Re: Jaki prezent dla 2latka na urodziny? 04.03.09, 19:59 Ja kupuję swojemu synkowi to (za miesiąc kończy 2 latka): www.allegro.pl/item566974069_smoby_najwiekszy_warsztat_black_d ecker_hit.html Odpowiedz Link Zgłoś
dziubax jeszcze raz podaje link 04.03.09, 20:01 www.allegro.pl/item566974069_smoby_najwiekszy_warsztat_black_decker_hit.html moze teraz sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
gloss78 Re: jeszcze raz podaje link 20.06.09, 19:09 a ja polecam cos takiego gogotaka.pl/product_info.php?cPath=3_13&products_id=39 Odpowiedz Link Zgłoś
ewaj75 Re: Jaki prezent dla 2latka na urodziny? 26.08.09, 22:00 A może np. Erwina: dzieci są ciekawe ludzkiego ciała, może go to zainteresować, albo np. przytulanka a jednocześnie ukryta gra Rekin Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_net Re: Jaki prezent dla 2latka na urodziny? 23.02.10, 13:55 Z doświadczenia wiem, że warto kupić zabawke które nie bedzie tylko "na chwilę". Nie wiem jak to działa ale chyba genetycznie jesteśmy zaprogramowani do bujania-to sie nigdy nie nudzi!. Bujasz sie od dziecinstwa aż po lata starości na fotelu bujanym z szydełkiem w reku...haha ale tak na poważnie nie ma co filozofować huśtawka zawsze bedzie bezpiecznym prezentem a na rynku jest ich cale mnóstwo, choćby na przykład: www.dmuchane.pl/index.php?p345,hustawka-3-w-1-jumbo-101 Mam nadzieje że pomogłam, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
o-mamo Re: Jaki prezent dla 2latka na urodziny? 25.02.10, 17:42 Maszynkę do baniek mydlanych? Albo rakietę z tektury "do zamieszkania" ? Odpowiedz Link Zgłoś
agnopka Re: Jaki prezent dla 2latka na urodziny? 04.03.10, 15:53 Jeśli lubi lepić ... kupiłabym jakieś zestawy narzędzi: wyciskacze, foremki itp. Polecam również smakolinę - ciastolina do jedzenia Dla malucha, który nie przepada za klockami szukałabym czegoś, do zabaw ruchowych ... dzieci w tym wieku mają dużo energii ... piłki, huśtawki, drabinki, duża piłka do skakania dzieckowcentrum.pl/rehabilitacyjna-pilka-kangur---40-cm-cat-54-id-563.aspx Pozdrawiam i życzę udanej zabawy Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
mamcia6 [...] 17.03.10, 19:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi mamcia6 17.03.10, 20:10 > moj synek oszalał na punkcie... We mnie budzi się szaleństwo na widok reklam i spamu na forum. Ostrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
sharoon55 Re: Jaki prezent dla 2latka na urodziny? 23.03.10, 15:32 Drugie urodziny to już wyzwanie dla rodziny . U nas furuorę zrobił w rodzinie telefon plastikowy, ale nie pamietam firmy. Wybirasz numer, dzwoni i gra. Geomag też, ale to dla troche starszych, ale już polecam, bo jak lubi maluch ciastolinę i zabawy twórcze to mu się spodoba. Teraz podobno na topie są zabawki Vtech. Oglądałam w smyku ostatnio i to naprawde wydaja sie przemyślane fajne i solidne. Jak kupię to podzielę sie info z pierwszej ręki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia-s Re: Jaki prezent dla 2latka na urodziny? 24.03.10, 07:05 Hej!!! U nas hitem na drugie urodziny była hulajnoga, całe lato i jesień była w użyciu )) W naszym przypadku był to strzał w 10 POzdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
green.marynia Re: Jaki prezent dla 2latka na urodziny? 15.04.10, 15:49 Też myślałam o hulajnodze ale szukając roweru dla starszego syna wpadłam w sklepie na coś nowego - rower i hulajnoga w jednym. W każdym razie bez pedałów i tylnych kółek. Na początku nie wierzyłam że to się nadaje, ale wróciliśmy do sklepu z Adaśkiem i mamy! Słuchajcie rewelacja. Mały najpierw oswajał się z nim w domu. Teraz możemy już wyjść na dwór. Nie mogę już za nim nadarzyć tak jeździ. Polecam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
vip57 Re: Jaki prezent dla 2latka na urodziny? 15.04.10, 15:52 green.marynia o czym mowa???? zaciekawiłaś mnie, ale nie jestem jasnowidzem. Odpowiedz Link Zgłoś
green.marynia Re: Jaki prezent dla 2latka na urodziny? 15.04.10, 16:03 No tak, z tej euforii nie napisałam zupełnie o czym mowa. Nazywa się to rowerek biegowy. Nie ma pedałów, jest niesamowicie lekki, ma pompowane opony i prawdziwy hamulec. Adaśko zaczyna uczyć się nim hamować. Na razie nie do końca czuje o co chodzi... Jak zjeżdża z górki to mam serce w gardle. Mam nadzieję, że szybko to złapie. Ale najważniejsze, że jest cały szczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
vip57 Re: Jaki prezent dla 2latka na urodziny? 15.04.10, 16:25 green.marynia możesz mi zdradzić gdzie coś takie mogę dostac nazwa jakas to sobie wygoogluje? Odpowiedz Link Zgłoś
green.marynia Re: Jaki prezent dla 2latka na urodziny? 15.04.10, 16:40 na rowerku jest znaczek first bike, spróbuj po nazwie jak wrzucisz rowerki biegowe też pewnie znajdziesz aaa... sprawdziłam - mają stronę! www.firstbike.pl, dobra ja biegnę odebrać Adaśka ze żłobka. Jest piękna pogoda to jeszcze zdążymy pojeździć! Tak więc jeszcze raz polecam. Doskonały prezent na drugie urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-35 Re: Jaki prezent dla 2latka na urodziny? 16.04.10, 17:10 zgadza się super sprawa, ja tez zakupiłam ten rowerek , prezent idealny szybka dostawa do domu, warto kupic polecam !! Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-35 Re: Jaki prezent dla 2latka na urodziny? 16.04.10, 17:01 teraz fajną sprawą są rowerki biegowe, super sprawa wejdz sobie na stronę www.firstbike.pl warto kupić Odpowiedz Link Zgłoś
maria383 Re: Jaki prezent dla 2latka na urodziny? 19.04.10, 13:37 Wydaje mi sie, że coś takiego link jest teraz w modzie. Mam 2.5 latka i jest zachwycony. Odpowiedz Link Zgłoś
ada_13 Re: Jaki prezent dla 2latka na urodziny? 27.04.10, 20:24 Gorąco polecam klocki lego duplo (lub ich tańszy odpowiednik), ciastolinę play-doh dentystę lub ośmiornicę, jeździk lub rowerek bez pedałów do odpychania nóżkami, puzzle drewniane, narzędzia w walizce. Z doświadczenia wiem, że zabawki typu garaż, kolejka, warsztat z narzędziami interesują chłopców dopiero w wieku 3 lat ale oczywiście każde dziecko jest inne!!!! Jeśli macie Państwo działkę warto pomyśleć o trampolinie, choćby dmuchanej, basenie lub zjeżdżalni, na lato jak znalazł!!!! Powodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś