mea9 17.12.03, 15:22 Jak myślicie czy bajka król lew (na video) beðzie odpowiednim prezentem dla 3 latka na gwiazdkę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
violik Król lew - odradzam 17.12.03, 15:49 Zakupiłam film w listopadzie, pełna wspaniałych wspomnień z pokazu w kinie kilka lat temu. Zasiedliśmy z córeczkami (4,5 i 2,8) i .... całe szczęście, że było nas dwoje dorosłych. Ten film jest niesamowicie brutalny! Moja prawie 5 letnia córka się popłakała! Oglądając go po kilku latach oczami dziecka muszę powiedzieć, że zraziłam się strasznie! V Odpowiedz Link Zgłoś
madeyowa Re: Król lew - odradzam 17.12.03, 15:54 Mój 3 letni synek mało tego, że się popłakał ze wzruszenia na tym filmie, to jeszcze okropnie bał się hien. Więcej tego filmu nie chciał oglądać(zresztą bym mu już nie puściła). Za to film "Potwory i spółka" uwielbia i oglądał go już kilkanaście razy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz Re: Król lew - od jakiego wieku ? 19.12.03, 10:42 a ja kupiłam na mikołajki swojej prawie pięcioletniej córce i to chyba mnie bardziej ten film przeraził niz ja ale uważam ze dla 3 latka bedzie za drastyczny pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
mgurniak Re: Król lew - od jakiego wieku ? 19.12.03, 13:33 a moj synek prawie 2,5 letni UWIELBIA Króla Lwa."zwariował " do tego stopnia ze na prezent zażyczył sobie SIMBĘ dobrze ze znalazłam CUDEM jednego jedynego .Teraz kupiłam mu dugą czesc i tez siedzi i z zapartym tchem oglada lwiątka. Odpowiedz Link Zgłoś