joolanta 12.03.04, 10:42 Słyszałam ze nie powinno się podgrzewać dań dziecięcych dziecięcych mikrofalówkach, czy wiecie cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kathy38 Re: Mikrofalówka 12.03.04, 11:03 Chodzi tu o to, ze dania podgrzewane w mikrofalówce mają niejednolitą temperaturę - miejscami mogą być zimne w innym miejscu gorące. Istnieje więc niebezpieczeństwo oparzenia się dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
renatas4 Re: Mikrofalówka 16.03.04, 14:28 Ja podgrzewam dziecku słoiczki, jednak zawsze potem mieszam i sprawdzam temperaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
nina46 Re: Mikrofalówka 17.03.04, 12:34 ja jestem wdzieczna osobie ktora wymyslika mikrofale podgrzewam w niej jedzenie wode na mleko.podobna wszystko co szkodliwe w mikrofali to to na zewnacz aw srodku nie.pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Mikrofalówka 17.03.04, 14:57 Hm...wiem,że niektórzy uważają,że nienależy podgrzewać w tych kuchenkach,ponieważ mikrofale nierówno podgrzewają dania.Nie są natomiast szkodliwe.Ja osobiście nie wyobrażam sobie nie korzystać z mikrofalówki- codziennie włączam ją kilka razy..POZDRAWIAM... Odpowiedz Link Zgłoś