Dodaj do ulubionych

Serek - deserek

30.09.10, 22:14
Potrzebuję porady a właściwie wskazania. Siedzę w domu z chorym dzieciem i spożywkę mam donoszoną. Chciałabym mu dać jakiś serek, do którego można dodać owoce żeby smak zrobić. Tylko muszę dokładnie wskazać co ma być kupione. I nie wiem.
Żeby było jak najmniej napakowane dziwnymi rzeczami, skrobiami, gumami czy innymi.
Co dajecie swoim??
Gdybym mogła sama bym poszła do sklepu ale nie mogę. Wprawdzie jeszcze tylko kilka dni ale w ciągu tego czasu chętnie bym go nakarmiła czymś takim.
Aha - 8 miesięcy ma.
Obserwuj wątek
    • mika_p Re: Serek - deserek 30.09.10, 22:21
      Nie jadł wcześniej serków? To nie eksperymentuj w czasie choroby. Jak coś bedzie nie tak, nie będziesz wiedzieć, czy to reakcja na nowość, reakcja na leki, reakcja na chorobę.
      • mala_mee Re: Serek - deserek 30.09.10, 22:34
        Dzieciak generalnie bezproblemowy żywieniowo.
        Masz oczywiście rację - ale raz dostał coś - tylko kurde nie wiem co to było bo nie ja kupiłam - granatowa okładka - i nic nie było.
        Leki bierze już dwa dni, zdrowy robi się co raz bardziej (niestety smile)) bo żywszy od razu i bardziej rozrabiający smile)) ) i chciałam dać coś dobrego. Ale dobrego i smakowo i odżywczo.
    • magata.d Re: Serek - deserek 30.09.10, 23:11
      np. Bieluch.
    • truscaveczka Re: Serek - deserek 01.10.10, 12:04
      Bieluch nic nie zawiera dodatkowego - ten naturalny. Ale choroba to nie czas na testy, poczekaj aż ozdrowieje.
    • magda84k Re: Serek - deserek 01.10.10, 19:37
      Danonki u nas najlepiej smakują truskawkowe i waniliowe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka