Dodaj do ulubionych

słoiczki BabyDream

18.12.10, 22:21
Kupujecie obiadki BabyDream z Rossman?Kupiłam ostatnio dwa obiadki,ale jakoś tak nieciekawie wyglądają ,zastanawiam się czy podać je małemu?(9msc)Nie zawsze daje synkowi obiadki ze słoiczka,ale czasami nie mam czasu dla niego osobno gotować.Skusiła mnie cena tych obiadków...
Obserwuj wątek
    • magdakingaklara Re: słoiczki BabyDream 18.12.10, 22:29
      moja swego czasu jadala i bardzo jej smakowalo a szczegolnie bolones
    • zdunia1979 Re: słoiczki BabyDream 18.12.10, 22:42
      Ja kupowałam owoce z tej serii i były bardzo dobre, niczym nie różniły się od bobovity czy hipp!
    • anetdar Re: słoiczki BabyDream 19.12.10, 09:54
      Ja kupiłam kiedyś ale mały nie chciał jeść. Tak samo gardzi Hippem.Generalnie gotuję ale czasami gdy jesteśmy z wizytą to zabieram jakiś słoiczek i jak już to je Gerbera. Wypróbowałam wszystkie firmy i mi samej Gerber najlepiej smakuje nie ma soli żadnych dziwnych dodatków i przeważnie olej.
    • women_in_red Re: słoiczki BabyDream 19.12.10, 10:25
      mój synuś nie chciał ich jesc ale on tylko gerbera ewentualnie bobovite. Ale jeśli chodzi o skład to z tego co się orientuje jest przebadany i bezpieczny, tylko w smaku jakies dziwne.
    • easy_martolina84 Re: słoiczki BabyDream 19.12.10, 12:09
      Kupuję owoce ze zbożami i ogólnie jakieś deserki tej firmy (czasami).
      Dań głownych nie kupowałam,bo zgadzam się,że już w słoiku dziwnie wyglądaja-jakoś mi się nie podobały smile
      • nika1310 Re: słoiczki BabyDream 19.12.10, 12:38
        te po 12 miesiacu to wlasnie super wygladaja, całe kawałki marchewki, ziarna kukurydzy czy zielony groszek. Moje dzieci to uwielbiały
    • 1_kasia_1 [...] 19.12.10, 15:06
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • blanus2202 Re: słoiczki BabyDream 19.12.10, 21:54
      Mimo, ze moja mała jest pożeraczem wszystkiego, nie wybrzydza, to obiadki tej firmy jako jedyne były na Bleee... Deserki zaś zjada. Czyli jak większość powyżej.
    • miska_malcova Re: słoiczki BabyDream 19.12.10, 22:00
      nie kupowałam, nie kupię. Nie mam do nich zaufania
    • mojmikuniu Re: słoiczki BabyDream 19.12.10, 22:01
      Zgadzam się, że to jedzonko nieciekawie wygląda ale mojemu synkowi smakuje tak samo jak Bobovita czy Hipp. Obiadki te są tańsze niż w/w firm więc jeśli tylko dziecku smakuje to warto je kupować.
    • xxx-25 Re: słoiczki BabyDream 19.12.10, 22:25
      Nie wiem jak to jest, ale słoiczki te zawsze pachną i wyglądają jak jedzenie które ja młodemu w domu robię i postoi noc w lodówce. To jest bardzo duży plus dla tych słoiczków bo daje mi to jako taki ogląd że nie mogą być takie złe skoro wyglądają jak domowe jedzenie, dodatkowo mój młody bardzo je lubi. Gerberami ostatnio gardzi bardzo, za to te wcina. Deserki też lubimy i jemy.
    • memphis90 Re: słoiczki BabyDream 20.12.10, 15:16
      Kupiłam raz kilka obiadków babydream, ale moja mała nie chciała tego jeść. Nie smakowało jej. Ale ona miała swoje smaczki i gardziła też hipp'em na przykład, najchętniej jadłaby cały czas spaghetti, tagiatelle i inne takie dania- ale ona poczęta została we Włoszech, więc jest jakby Włoszką z pochodzenia wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka