mmilka86 12.01.12, 19:25 macie jakąś sprawdzona dietę, która działa i nie jest bardzo restrykcyjna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarling Re: jaka dieta? 12.01.12, 19:29 Diety to bulszit. Jedyna skuteczna to zmiana nawków żywieniowych (mniej słodyczy, cukrów łączonych z tłuszczem itd.) i więcej ruchu. Działa cuda Odpowiedz Link Zgłoś
mewa000 Re: jaka dieta? 12.01.12, 19:29 Chyba każda dieta działa w trakcie jej stosowania, ważne jest żeby potem wagę utrzymać, czyli nie wracać do starych nawyków. Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: jaka dieta? 13.01.12, 15:29 Wszystkie diety wykluczajace sa niezdrowe i po nich nastepuje efekt jojo. Aby schudnac nalezy stosowac zasady: rano - zlozone weglowodany, najlepiej owsianka, czarna kawa drugie sniadanie owoc np jablko lub pomarancz obiad najlepiej zupa z duza iloscia warzyw podwieczorek kilka kostek gorzkiej czekolady (min 50% kakao) i zielona herbata (moze byc czerwona, jak ktos lubi) kolacja bialkowa - najlepiej ryba, jajka, moze byc wolowina (ma duzo L-karnityny) przed snem jak ktos lubi szklanka cieplego mleka porcje najlepiej wielkosci piesci i duzo ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: jaka dieta? 13.01.12, 15:32 na kolacje oczywiscie moze byc tez twarog, i warzywa, najlepiej parowane, jezeli bedzie np grilowana piers z kurczaki lub stek wolowy, np brokul lub kalafior, ale moga byc dowolne, tez surowe. Odpowiedz Link Zgłoś
sokhna Re: jaka dieta? 12.01.12, 19:48 Wyprobowalam juz chyba wszystko co wymyslili na swiecie w tym temacie I to byl blad, bo efekt zawsze ten sam - powrot do poprzedniej wag, a czasem nawet z nawiazka. Jak ktos Ladnie napisal diety to bulszit. Jakis czas temu zmienilam po prostu swoje nawyki zywieniowe. Jem WSZYSTKO (tylko slodycze ograniczone), ale jem 5 x dziennie mniejsze porcje. Przez to: - nie jestem w ogole glodna pomiedzy posilkami - ochota na slodycze zdecydowanie sie zmniejszyla - czuje sie duzo lzej, a nie jak wczesniej zjadalam 2 posilki, ale takie, ze nie moglam sie po nich ruszyc - waga sama leci powolutku w dol. Ameryki tym nie odkrylam, nie wiem tylko czemu juz kilka lat temu nie zastosowalam To latwe i przyjemne i efekty przynosi. Mam zamiar tak juz sie tego do konca zycia trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: jaka dieta? 12.01.12, 20:01 Diety to bullshit, mówicie... pewnie tak, dla kogoś, komu się wydaje, że dieta odchudzi, a później hulaj dusza. Odpowiedz Link Zgłoś
babicka_pl Re: jaka dieta? 12.01.12, 20:30 nie ma takiej, jedz połowę mniej i będzie efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
eteryczna1980 Re: jaka dieta? 13.01.12, 09:01 Montignac i tylko Montignac Jesz do syta. Ja tak jem (II faza) od 6 lat, trzymam wagę i jestem zadowolona. O Montignacu mówi się, że to nie dieta, a po prostu zdrowe odżywianie - chudnięcie to "efekt uboczny". No i jedząc zgodnie z indeksem glikemicznym nie pozbawiasz się wartości odżywczych, bo jesz i białko, i węglowodany, i tłuszcze - cała tajemnica tkwi tylko w ich umiejętnym "tasowaniu". Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Montignac 13.01.12, 11:11 juz którys raz to czytam.. Podasz mi przyklad swojego sniadania i innych posilków Odpowiedz Link Zgłoś
dz1dka Re: Montignac 13.01.12, 11:26 Kiedyś stosowałam i faktycznie schudłam, korzystałam z tego forum forum.montignac.com.pl/ i z tego www.montignac.webd.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya Montignac, kapusty i inne dukany 13.01.12, 11:30 żreć to tyle co normalnie tylko częsciej i regularnie, do minimum ograniczyć, a najlepiej zlikwidować pieczywo, kartofle i kluchy Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: Montignac, kapusty i inne dukany 13.01.12, 16:01 ziemiaki sa ok, zawieraja sporo wit C magnezu i innych waznych pie... poza tym sa nisko kaloryczne Odpowiedz Link Zgłoś
june23 Re: jaka dieta? 29.05.12, 18:44 jeśli jesteś na diecie, to uważaj na owoce, ale nie wszystkie kobieta.wp.pl/gid,14521761,img,14521829,kat,119634,title,Te-owoce-mozesz-jesc-bezkarnie,galeriazdjecie.html Odpowiedz Link Zgłoś