agagr 17.02.06, 18:28 Moj synek (6 miesięcy) zastrajkował i nie chce jeśc zupek. Jak możne uatrakcyjnić te papki, żeby go zachęcić, deserki zjada bez problemu. Co robicie w takich sytuacjach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martaw1 Re: Nie chce jeść zupek. 17.02.06, 20:28 Moja mała ma 9 miesięcy i też kaprysi przy zupkach, dlatego często dolewam jej soku np. Bobo-Fruta czy dodaje troche banana czy jabłko. Cżesto jak gotuję zupkę to dodaję jabłko i zupka jest słodka. Spóbuj a zobaczysz sama. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
martajakimowicz Re: Nie chce jeść zupek. 17.02.06, 20:44 moja mala najpierw chetnie jadla,teraz nie chce.Zje zupke jak dodam do niej slodkie ziemniaczki,maly lasuch. Odpowiedz Link Zgłoś
nikolam Re: Nie chce jeść zupek. 20.02.06, 11:47 Moja mała również od jakiegoś czasu nie chce jeść zupek. Nie wiem o co chodzi bo jakoś m-c temu nie stanowiło to żadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
baroslaw Re: Nie chce jeść zupek. 20.02.06, 12:11 moja 8 miesieczna corcia ma swoje ulubione zupy, ktore wcina z ochota (krem jarzynowo-ryzowy z kurczakiem z hippa, zupa jarzynowa z kalafiorem, zupa jarzynowa z porem z bobo vity), innych nie chce ruszyc, poprobuj z roznymi zupami, moze mu jakas zasmakuje...ja do ulubionej dodaje czasami brokuly, czasami dynie i tez zjada Odpowiedz Link Zgłoś