Dodaj do ulubionych

najlepsze słoiczki

10.03.06, 15:40
jakiej firmy słoiczki z jedzonkiem polecacie dla swoich pociech?
Obserwuj wątek
    • agnes1970 Re: najlepsze słoiczki 10.03.06, 15:45
      Moje dziesięciomiesięczne dziecko jest na słoiczkach od 4 miesiąca. Desery lubi
      najbardziej HIPP (poza tym jest duży wybór), a zupki głównie bobovity (hit
      kurczak ze śliwką).
    • martaeliza Re: najlepsze słoiczki 10.03.06, 16:03
      Moj synek na poczatku nie chcial jesc niczego co mialo marchewke i upodobal
      sobie sloiczek z HIPPa- krolik z ziemniakami. Po jakikchs 2 miesiacach zaczal
      jesc inne sloiki ale glownie byl to Gerber. Nie znosil natomiast Bobovity. Soki
      tez Gerber, pozniej (powyzej 1,5 roku) zaczal pic Bobofrut ze wzgledu na duzy wybor.
      Generalnie dzieci same sobie wybieraja producenta- juz od nie jednej mamy to
      slyszalam i sama potwierdzam.
    • agadzie1 Re: najlepsze słoiczki 10.03.06, 23:35
      mój nie znosił gerbera
      najlepiej wchodził mu hipp, szczególnie te jasne słoiczki z królikiem, rybą,
      ziemniakami
      • blizniaczki5 Re: najlepsze słoiczki 14.03.06, 13:31
        moje córcie najchętniej jedzą HIPP-a i tej firmy się teraz trzymamy (Kaszki,
        herbatki, deserki, obiadki, jogurty, ciastka, soczki)
        • zuzia_i_werka Re: najlepsze słoiczki 14.03.06, 20:17
          Moja jadła głównie Bobovitę i Hippa(niestety są wg mnie drogie) Jak była
          troszkę większa to uwielbiała Kuchnie Świata Bobovitysmile
          • kika2345 Re: najlepsze słoiczki 14.03.06, 22:02
            ja tez podaje hippa i nestle a deserki robie sama . Taka papke z owocow Patys
            jak tylko zobaczy ze to robie to stoi juz przy krzeselku i czeka na amu .hehe
            • kmerowa1 Re: najlepsze słoiczki 15.03.06, 13:29
              ja gotuję małemu zupki bo mam warzywa z własnej działki i podaję jabłka z
              własnego sadu. jeśli tylko macie mozliwość wykorzystania takich produktów jak
              ja to polecam,
              deserki wcina wszystkich firm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka