milva78 10.03.06, 15:40 jakiej firmy słoiczki z jedzonkiem polecacie dla swoich pociech? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes1970 Re: najlepsze słoiczki 10.03.06, 15:45 Moje dziesięciomiesięczne dziecko jest na słoiczkach od 4 miesiąca. Desery lubi najbardziej HIPP (poza tym jest duży wybór), a zupki głównie bobovity (hit kurczak ze śliwką). Odpowiedz Link Zgłoś
martaeliza Re: najlepsze słoiczki 10.03.06, 16:03 Moj synek na poczatku nie chcial jesc niczego co mialo marchewke i upodobal sobie sloiczek z HIPPa- krolik z ziemniakami. Po jakikchs 2 miesiacach zaczal jesc inne sloiki ale glownie byl to Gerber. Nie znosil natomiast Bobovity. Soki tez Gerber, pozniej (powyzej 1,5 roku) zaczal pic Bobofrut ze wzgledu na duzy wybor. Generalnie dzieci same sobie wybieraja producenta- juz od nie jednej mamy to slyszalam i sama potwierdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
agadzie1 Re: najlepsze słoiczki 10.03.06, 23:35 mój nie znosił gerbera najlepiej wchodził mu hipp, szczególnie te jasne słoiczki z królikiem, rybą, ziemniakami Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczki5 Re: najlepsze słoiczki 14.03.06, 13:31 moje córcie najchętniej jedzą HIPP-a i tej firmy się teraz trzymamy (Kaszki, herbatki, deserki, obiadki, jogurty, ciastka, soczki) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: najlepsze słoiczki 14.03.06, 20:17 Moja jadła głównie Bobovitę i Hippa(niestety są wg mnie drogie) Jak była troszkę większa to uwielbiała Kuchnie Świata Bobovity Odpowiedz Link Zgłoś
kika2345 Re: najlepsze słoiczki 14.03.06, 22:02 ja tez podaje hippa i nestle a deserki robie sama . Taka papke z owocow Patys jak tylko zobaczy ze to robie to stoi juz przy krzeselku i czeka na amu .hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kmerowa1 Re: najlepsze słoiczki 15.03.06, 13:29 ja gotuję małemu zupki bo mam warzywa z własnej działki i podaję jabłka z własnego sadu. jeśli tylko macie mozliwość wykorzystania takich produktów jak ja to polecam, deserki wcina wszystkich firm Odpowiedz Link Zgłoś