Dodaj do ulubionych

UWAGA na Marwit

IP: *.* 28.11.02, 10:22
Czesc dziewczyny,od paru lat kupuje soczki marwit. przez pare miesiecy mialam przerwe i przedwczoraj kupilam znowu. zanim dorwalam sie do soczku wyprzedzil mnie maz i wypil bez pytania 40 min pozniej zinstalowal sie na pare godzin w ubikacji. nie przejelam sie tym zbytnio, bo to nigdy nie wiadomo, co ten chlop zje poza domem, mimo ze przysiega ze nic. ale wczoraj znowu kupilam (tym razem dwa) i wypilismy je wieczorem. ja po pol godzinie dostalam takich boli zoladka, ze az mialam dreszcze, do tego bolala mnie jeszcze watroba (drugi raz w zyciu!), a chlop znowu do kibla.Ja wczesniej wypilam hektolitry tego soku, tez jak bylam w ciazy i wszystko bylo dobrze, czasem pilam go tez nastepnego dnia i tez bylo w porzadku. dlatego nie nawoluje do bojkotu marwitu, ale moze nie kupujcie tego przez jakis czas. moze jakas partie podtrutej marchewki maja?pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Edyś Re: UWAGA na Marwit IP: *.* 28.11.02, 23:24
      Dzięki dzięki ja uwielbiam ten sok, a raczej uwielbiałam, bo też kupiłam ostatnio po przerwie i "miałam upojną noc". Więcej tego ścierwa nie kupię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka