mamajuliana 29.06.03, 22:06 Powiedzcie prosze od kiedy można je podawać maleństwu na cycku chowanemu? dzięki.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatka.g Re: Danonki 29.06.03, 23:57 Czytałam, nie pamietam gdzie, ze we Francji podaje sie po 2 latach, a i nas po 4.Ale jak obserwuje na forum matki probuja to robic duzo wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
psottka Re: Danonki 30.06.03, 09:55 Moja mała jest niejadkiem ale danonki jej smakują, (wprowadziłam je w 10-tym miesiącu życia), zjada jednego dziennie. Nadal karmię ją piersią i próbuję podtykać zupki, obiadki... Danonki mają pozytywną opinię Instytutu Matki i Dziecka pozdrawiam _______ Psottka z Zuzanką (02.09.02) moderator forum eDziecko-Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
edie28 Re: Danonki 30.06.03, 10:15 Hej, Mojej córce podawałam najpierw deserki z twarożkiem Gerbera, a potem wprowadziłam Danonki. Było to ok. 10 m-ca. Do tej pory jej bardzo smakują i mają pozytywną opinię IMiDz i 2 razy więcej wapnia niż w mleku )) Pozdrawiam, Edyta i Kaja (15 m-cy) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek73 Re: Danonki 30.06.03, 14:57 Ja też wprowadziłam danonki koło 10 miesiąca, ale niestety, tych serków akurat moja córcia nie może jeść. Dostaje po nich krostek na buzi. Przeszłyśmy na serki z lokalnych mleczarni i jest w porządku. A zaczynałyśmy też od deserków z twarożkiem i jogurtem z gerbera. Odpowiedz Link Zgłoś