izka1976 05.10.07, 21:40 czy podajecie je dzieciom jak tak to od ktorego miesiaca .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alkara Re: chrupki kukurydziane 05.10.07, 21:51 Podaję już Madzi od 8 miesiąca.Mała uwielbia je jeść.Ważne żeby były zwykłe i jak najprostrze bo te zakręcone ciężko się je ) Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 Re: chrupki kukurydziane 05.10.07, 21:53 Patrz, zeby w składzie była sama kukurydza albo maka kukurydzina, zeby tma nie bylo chemii. Ja słyszałam,z e dziekco moze jeśc chrupki jak ma juz pierwszego zabka, nie wiem czy to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia07 Re: chrupki kukurydziane 05.10.07, 21:52 czesc moja coreczka za pare dni konczy 8 miesicy chrupki kukurydziane zajada od 3tygodni bardzo jej smakuja dodam ze ma 2 zabki a kolejne dwa w drodze swietnie radzi sobie z chrupkami.gdy podaje coruni chrupki pilnuje dokladnie zeby sie nie zadlawila.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaczo-rki3 Re: chrupki kukurydziane 05.10.07, 23:56 Mój synek za chwile będzie miał skończone 7 miesięcy i jest niejadkiem, dlatego postanowiłam spróbować z chrupkami. Jak na razie chrupek słuzy do zabawy a nie do jedzenia. Czy też może tak miałyście? (mamy juz dwa ząbki co zdecydowanie ułatwia gryzienie) Odpowiedz Link Zgłoś
k.chomik Re: chrupki kukurydziane 06.10.07, 12:45 Dałam córce chrupkę jak miała 6 miesięcy, nie miała wtedy jeszcze zębów a radziła sobie doskonale. Masowała sobie przy okazji dziąsła. Lubi chrupki, jak zobaczy opakowanie to już się dopomina. Tylko uważajcie z ilością bo chrupki zapierają. Odpowiedz Link Zgłoś
jolkab0 Re: chrupki kukurydziane 06.10.07, 21:50 podaje córci chrupki od kiedy skończyła 7 miesięcy bardzo je lubi .bardziej je ssie niż gryzie mimo iż ma 2 ząbki .mała za kilka dni skończy 8 miesięcy .pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta76 Re: chrupki kukurydziane 08.10.07, 20:39 moja córcia za pare dni skonczy 8 miesięcy cgrupki daje od jakiegos miesiaca uwielbia je Odpowiedz Link Zgłoś
katka2007 Re: chrupki kukurydziane 08.10.07, 20:49 Od 6,5 miesiąca. Jak widzi chrupkę to bardzo się cieszy i wcina. Odpowiedz Link Zgłoś