niuch84 12.02.08, 21:10 mała zaakceptowała spokojnie małe danonki ale widzę,że taki danonek dla mojej dziewczynki to smiech na sali kiedy mogę podać jej coś większego nie koniecznie całe opakowanie na raz ?? weszła w 12 miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaania7 Re: bakusie lub danio?? 12.02.08, 22:17 Podawaj spokojnie i sie nie przejmuj Odpowiedz Link Zgłoś
ewbert Re: bakusie lub danio?? 13.02.08, 13:06 ja bym proponowała danonki odstawic bo to bomba z cukru może spróbuj serek homogenizowany z rolmlecza - ma mniej cukru i np. moim córkom smakuje bardzo dostaja całe opakowanie po około 200g jako jeden posiłek (II sniadanie) mają teraz 8,5 miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
epreis Re: bakusie lub danio?? 13.02.08, 18:55 albo jogobellke - fajne bo nagle w "danonku" jest coś do gryzania Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-zosia Re: bakusie lub danio?? 14.02.08, 13:22 a może spróbuj coś bardziej wartościowego niż danonki. ja z własnego doświadczenia mogę ci polecić te koktajle owocowo-jogurtowe gerbera. są przepyszne i mają sporą zawartość owoców. no i na 100% nie mają tyle cukru co danonki. Odpowiedz Link Zgłoś