k274 06.04.08, 14:12 Dziewczyny w jakich garnkach gotujecie zupki czy warzywka dla maluchów?? ja mam zamiar zaczac mojej 6 miesiecznej malej i nie wiem czy lepiej na parze czy moze lepiej w wodzie??? poradzcie!! dziekuje!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandra1977 Re: Gotowanie na parze 06.04.08, 14:38 w zwyklym garnku ze stali z taka wkladka do gotowania na parze z IKEI. Gotuje wlasciwie tylko w ten sposob, zarowno warzywa, jak i mieso, czy rybe. Bez soli, pieprzu i innych ostrych przypraw. Mieso lub rybe posypuje swieza bazylia, koperkiem lub natka pietruszki. Odpowiedz Link Zgłoś
roneczka Re: Gotowanie na parze 07.04.08, 00:16 Również polecam tę nakładkę. mam taką, pojęcia nie mam czy z ikei, ale naprawdę szybko i zdrowo. Jemy my i maluszek)) Fajnie bo możesz ugotować jednogarkowo. Na spodzie kładę mięsko, potem ziemniaczki cwiarteczki i na koniec jak już sie pogotują trochę te grubsze rzeczy dodaję warzywka z mrożonki. Obiad dla całej rodzinki.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś