pretty_ 24.02.02, 19:40 Byliscie? I jak wrażenia? Ja wybieram sie dopiero w przyszłym tygodniu, niestety, nie mogę wybrać się do Multikina i pozostaje mi nasze "Słońce". Jak się sprawdziło to kino przy tym filmie? Pozdrawiam serdecznie. Pretty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Blic Re: Władca pierścieni IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 19:29 pretty_ napisał(a): > Byliscie? I jak wrażenia? Ja wybieram sie dopiero w przyszłym tygodniu, > niestety, nie mogę wybrać się do Multikina i pozostaje mi nasze "Słońce". Jak > się sprawdziło to kino przy tym filmie? Nie sprawdziło się. Nie idź do Słońca! Cos mnie podkusiło żeby pójść na ten film po raz drugi, tym razem w Gorzowie. Kompletna klapa. Poważnie. Lepiej skombinuj sobie kopię w DivX. Naprawdę. Nie będzie ŻADNEJ różnicy w odbiorze, a jeśli masz dobre głośniki przy kompie to dźwięk będzie nawet lepszy. Ekran w Słońcu śmiesznie mały (nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy dopóki nie porównałem, a bynajmniej nie byłem w Multikinie, byłem po prostu w porządnym kinie), dźwięku właściwie nie ma (a w tym filmie to robi różnicę). Jak ktoś obok Ciebie zacznie się czymś obżerać to pozostaje jedynie śledzić napisy żeby wiedzieć co się dzieje (robi się wersja dla niesłyszących :)). Nie wspomnę już o tym, że w domu możesz sobie pod kompa podsunąć wygodny fotel i nikt Ci nie będzie się ładować na oparcia. Dawno żadne kino mnie tak nie rozczarowało. pzdr Bx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pretty_ Re: Władca pierścieni IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 18:25 No to niedobrze... Boję się jednak, że nie będę miała innego wyjścia- film kusi straszliwie, a do Poznania nie wybiorę się w najblizszym czasie napewno. jeżeli jednak będę miała podobne do Twoich odczucia, pójdę na film raz jeszcze- tym razem już do Multikina. mówisz, że w domu nikt ci nie będzie właził na fotel, tak? A mąż?? :))) Z drugiej strony, on przynajmniej, mam nadzieję, niczym nie będzie się obżerał... Kurczę, duży ekran ma swoją magie... Ale... czy można to powiedzieć o kinie "Słońce"? Opowiem, jak wróce. Pozdrawiam! Pretty Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Co z ładną obietnicą ? 01.03.02, 10:37 Gość portalu: pretty_ napisał(a): > No to niedobrze... Boję się jednak, że nie będę miała innego wyjścia- film kusi > > straszliwie, a do Poznania nie wybiorę się w najblizszym czasie napewno. jeżeli > > jednak będę miała podobne do Twoich odczucia, pójdę na film raz jeszcze- tym > razem już do Multikina. > mówisz, że w domu nikt ci nie będzie właził na fotel, tak? A mąż?? :))) Z > drugiej strony, on przynajmniej, mam nadzieję, niczym nie będzie się obżerał... > Kurczę, duży ekran ma swoją magie... Ale... czy można to powiedzieć o > kinie "Słońce"? > Opowiem, jak wróce. > Pozdrawiam! > Pretty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pretty_ Re: Co z ładną obietnicą ? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 19:33 Jaką obietnicą? Pytanie pomocnicze poproszę! Pozdrawiam. Pretty Odpowiedz Link Zgłoś
j24 ... jak po ? 06.03.02, 12:49 (Władcy pierścienia) Gość portalu: pretty_ napisał(a): > Jaką obietnicą? Pytanie pomocnicze poproszę! BYŁO: > Opowiem, jak wrócę Pozdrawiam i czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Pretty, czy jesteś blond ? 25.02.02, 23:25 Widziałem w Chwalęcicach jedną taką BARDZO pretty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pretty_ Re: Pretty, czy jesteś blond ? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 18:52 :)))) Nie, nie jestem blondynką! Byłam, jakiś rok temu... :))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Pretty, czy jesteś blond ? 01.03.02, 10:41 Gość portalu: pretty_ napisał(a): > :)))) Nie, nie jestem blondynką! Byłam, jakiś rok temu... :))) Wolę brunetki, choć "kobiety to zwykle kłopoty". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pretty_ Re: Pretty, czy jesteś blond ? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 19:36 Rozumiem stwierdzenie, że, hmmm.. na ten przykład- wielką tajemnicą są... :))) ale- kobiety to kłopoty? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro co TY z tym blondem?/ 02.03.02, 20:39 j24 napisał(a): > Gość portalu: pretty_ napisał(a): > > > :)))) Nie, nie jestem blondynką! Byłam, jakiś rok temu... :))) > > Wolę brunetki, choć "kobiety to zwykle kłopoty". blondyneczka nam się rozkręca itp.?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kobyla Re: wrazenia 05.03.02, 15:45 Coś strasznego. Bylem widziałem tego ”Władcę pierścieni” owszem dałbym oscary za zdjecia i scenografię. Ale za cholerę nie wiem dlaczego film zdominowały krwawe walki z orkami. Nie znali umiaru z tymi walkami. Juz jak sie zaczalem zachwycac swietna scenografia kpalni krasnoludów, natychmiast wyskakiwaly jakies brzydactwo i huzia na józia. Tak naparzanka a nie film. Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek Re: wrazenia 05.03.02, 15:50 kobyla napisał(a): > Tak naparzanka a nie film. Co to jest naparzanka? Chodzi o gotowanie herbaty w samowarze, przy dźwiękach Okudżawy? Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: co TY z tym blondem?/ 06.03.02, 12:45 hiro napisał(a): >>> :)))) Nie, nie jestem blondynką! Byłam, jakiś rok temu... :))) >> Wolę brunetki, choć "kobiety to zwykle kłopoty". > blondyneczka nam się rozkręca itp.?????????? Oj Hiro, blondynce wypada mówić, że jest blondyneczką, Barbi albo blondi. Pretty_ zeszła z drogi "blond"... więc sam rozumiesz. Zresztą brunetki..., brunetki są gorące. Zimą jak znalazł :) "Kobiety to zwykle kłopoty" ? Borysa nie czytałeś ? Szatan, egzorcyzmy i te sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś