tramwaj24 28.04.05, 17:07 Ostatni tekst został napisany przez Maję Sałwacką - czy Ona czasem nie pracuje w Zielonej Górze? A tak w ogóle ile osób pracuje w Gorzowie, jako dziennikarze GW? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Forumowe szpiegostwo... IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 29.04.05, 04:19 Hey tramwaj, A co Cie to obchodzi...??? A jak juz zdobedziesz te informacje to co z nia zrobisz..? I w ogole dla kogo Ty pracujesz??? Jesli pracujesz... I nad czym pracujesz kiedy nie pracujesz??? Kogos oszukujesz??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: Forumowe szpiegostwo... 29.04.05, 08:02 Bernard, koledze pewnie chodzi o upadek gorzowskiego oddziału. Ze starych nazwisk nie ma już nikogo. Barański, Ochwat w Lubuskiej. Nielubiana Pezda podobno w Szczecinie. Walkę o lokalny rynek Wyborcza już dawno temu przegrała z Lubuską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Forumowe szpiegostwo... IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 30.04.05, 02:01 Hey mrowka, Oceniajac oba pisma na podstawie ich internetowej wersji... Lubuska rzeczywiscie wydaje sie bardziej interesujaca... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lebstrefa Re: Forumowe szpiegostwo... 30.04.05, 10:46 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Hey mrowka, > Oceniajac oba pisma na podstawie ich internetowej wersji... > Lubuska rzeczywiscie wydaje sie bardziej interesujaca... > Pozdrawiam Ciężko wyborczą traktować jako lokalną gazetę. To krajowy kombajn z dodatkami. Nigdy nie przyszło mi do głowy kupować wyborczej dla lokalnych informacji. Ja kupuje wyborczą (tylko czasami) dla zupelnie innych walorow niż lokalne teksty. Pod tym względem z Lubuską są bez szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Forumowe szpiegostwo... IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 30.04.05, 16:20 Hey lebstrefa, Masz calkowita racje... Mialem oczywiscie na mysli lokalny, gortzowski dodatek... Krajowa wersja Gazety jest bardziej interesujaca... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tramwaj24 Re: Kto pracuje w gorzowskiej redakcji Gazety Wyb IP: *.gorzow.mm.pl 30.04.05, 16:11 Chyba ze starych jeszcze tylko Krysiak pracuje, ale ostatnio zatrudnili tą Czaję, Żytnickiego i chyba jeszcze kogoś... ale kogo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jona Re: Kto pracuje w gorzowskiej redakcji Gazety Wyb IP: *.242.81.adsl.skynet.be 30.04.05, 22:01 A dlaczego nie lubiliscie-nie lubicie Oli? Odpowiedz Link Zgłoś
lebstrefa Re: Kto pracuje w gorzowskiej redakcji Gazety Wyb 30.04.05, 22:07 Gość portalu: Jona napisał(a): > A dlaczego nie lubiliscie-nie lubicie Oli? LUBILISMY I LUBIMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Kto pracuje w gorzowskiej redakcji Gazety Wyb IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 01.05.05, 00:42 Hey jona, Zeby cos lub kogos lubiec lub nie...trzeba najpierw poznac... Wiekszosc opinii na tym forum to powtarzanie pie..(glupot)... Konformizm istnieje nawet w swiecie anonimow. (to tez moje i jakie madre...) Pozdrawiam nieznamjoliwato... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Re: Kto pracuje w gorzowskiej redakcji Gazety Wyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 08:18 Ja poznałem Olę. Brrrrrr. To pismacza bizneswoman . Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Kto pracuje w gorzowskiej redakcji Gazety Wyb IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 01.05.05, 08:43 Hey klodawa, A mnie Swiety Mikolaj na drinka zaprosil... Pozdrawiam wymyslalsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: ola IP: *.50-201-80.adsl.skynet.be 01.05.05, 22:56 Bernard-akurat tak sie sklada,ze dosc dobrze znam Ole,no moze znalam,bo juz kupe lat minelo,ale wiem,ze jest super i zawsze taka bedzie-pamietam,ze swego czasu nawet jako druzynowa byla dla mnie jakims tam wzorem,i ten jej usmiech,dobre rady i zabieganie,ale jak za kims nie przepadala to....,za to wielu potrafila sobie podporzadkowac.Ola pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: ola IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 01.05.05, 23:10 Hey olenka, Tak sie sklada, ze Twoja znajomosc oli wydaje sie byc prawdopodobna... Z hjakiegos powody nie mysle tak o historii Klodawy. Z drugiej strony ladna wioska, niezle zaopatrzony sklep w ktorym czasami kupuje (bedac w okolicy). Mila obsluga. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druh Boruch Re: ola IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.05, 10:03 Jono -po co ten panegiryk ? Drużynowa to nie to samo co nieobliczalna dziennikarka. Może lepiej byłoby gdyby Pezda do tej pory bawiła się w podchody z zuchami miast pieprzyć co jej ślina na język przyniesie nie biorąc za to żadnej odpowiedzialności. Ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: ola IP: *.67-136-217.adsl.skynet.be 02.05.05, 16:43 Facet nie jestes dla mnie partnerem do dyskusji bo swoje zdanie przekazujesz w sposob odbiegajacy od norm normalnej dyskusji.Cos kiepsko orientujesz sie na jej temat-nigdy nie biegala za zuchami,a na przyszlosc masz prawo do wlasnego zdania i ja je szanuje pod warunkiem ze napiszesz to normalnym jezykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwaGo Re: ola IP: *.chello.pl 02.05.05, 21:57 żaden szanujący się czlowiek nie będzie pracowal za stawkę w Wyborczej wylącznie dziennikarz-karierowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Re: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:17 > żaden szanujący się czlowiek nie będzie pracowal za stawkę w Wyborczej > wylącznie dziennikarz-karierowicz Lepsze niż bezrobocie :-) ....i kryptoreklamista. Tu publkacja o nowopowstałym pubie i karnecik plus drinki gratis, tu nowy sklep z ciuchami i para kozaczków gratis itd itd PS Benek. Tak samo ja moge napisać, że jesteś zbiegłym przestępcą z więzienia w ...... . Znam Benuś, oj znam i to jak dobrze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: ola IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 04.05.05, 01:59 Hey klodawa, Masz racje... Napisac mozna wszystko... Zawsze ktos uwierzy... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-)) Hey Jona- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 14:46 a ty w końcu zostałaś "fonctionaire" w UE czy dalej tylko zabiegasz. Aż dziw,że ci eurokraci się na Tobie nie poznali. W tylu sprawach tak kategorycznie się wypowiadasz. Pewnie bardzo byś im się przydała a tu na gorzowskie forum żaden z nich nie zajrzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: Hey Jona- IP: *.242.81.adsl.skynet.be 04.05.05, 18:17 A co cie to obchodzi co ja robie-hhmmmmmmmm ciekawosc to pierwszy stopien do piekla,a na przyszlosc fonctionnaire-piszemy przez dwa nn-pewnie tobie daleko do tego skoro silisz sie na pisanie w obcym jezyku i robisz podstawowy blad:-))) A moje wypowiedzi sa MOIMI i tobie wara od nich-przedstawiam je w sposob cywilizowany i wcale nie musisz sie z nimi zgadzac-wolnosc slowa i mysli Odpowiedz Link Zgłoś