szafa123456 19.01.08, 15:45 Witam, czy ktos orientuje sie czy sa jakies kursy, szkolenia interesuje mnie kierunek barman/kelner lub pracownik ochrony,Szukalem w googlach ale nic nie udalo sie znalesc,Prosze o odpowiedz, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zetkaf Re: Kursy 19.01.08, 17:01 "szkolenia" - czyzby ktos szybko chciał zrobić papierek przed wyjazdem do UK, żeby łatwiej pracę znaleźć? Kelner, barman - a są w ogóle takie kursy? Czy raczej przeszkolenie w miejscu pracy? Pracownik ochrony - tu już się kursem nie wykpisz, technikum jest chyba wymagane. Ogłoszenia szkółek ochrony często widać na miejsce, jedna jest gdzieś w okolicach biur TPV (o ile się biura nie przeniosły już do fabryki ;) - nie pamiętam ulicy, ale tam jedzie tramwaj na piaski, to obok. Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Kursy 12.01.14, 23:32 I jak tam znalazłeś jakiś kurs? Tak sobie pytam po 6 latach, bo moda się zrobiła na podbijanie postów sprzed 5-6 lat, to nie będe gorszy, no i żeby nicelus mógł jakiś kolejny dowcip o polaczkach dokleić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Kursy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.01.14, 23:56 danny_boy napisał: > Tak sobie pytam po 6 latach, bo moda się zrobiła > na podbijanie postów sprzed 5-6 lat, to nie będe gorszy, ... Okazałeś się nie lepszy od tych którzy podbijają by odwrócić uwagę od aktualnych dla nich niewygodnych tematów. > ... no i żeby nicelus mógł jakiś kolejny dowcip o polaczkach dokleić. A kiedy dokleił? O mnie się nie martw. Martw się o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Kursy 13.01.14, 01:44 Gość portalu: nicelus napisał(a): > danny_boy napisał: > by odwrócić uwagę od aktualnych dla nich niewygodnych tematów. Jakiż to dla mnie miałeś niewygodny temat? > A kiedy dokleił? Szybko zapominasz, najważniejsze, by podrajcować się noworocznymi fajerwerkami i wrzucić na forum o Gorzowie twoje polityczne frustracje. > O mnie się nie martw. Martw się o siebie. Nie mam powodów do zmartwień nad sobą. O ciebie też się nie martwię, bo nie ma czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Kursy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.01.14, 22:16 danny_boy napisał: > ... twoje polityczne frustracje. Ja nie mam politycznych frustracji. Ja żyję wśród mądrych ludzi którzy demokratycznie dokonują mądrych wyborów i wybierają mądrych i uczciwych ludzi. Jestem więc wolnym człowiekiem, bo jak w piosence "Wolność" śpiewał Grechuta, "Wolność to wśród mądrych ludzi żyć". Będąc więc wolnym i mając trochę wolnego czasu, oglądam scenę polityczną w Polsce, tak jak od XVIII wieku niemieckie dzieci oglądają "Kaspertheater" (Teatr Kacperka), kibicując przy tym, by dobro zwyciężyło, a zło przegrało. Taka moja dziecinna rozrywka na starość. :) Odpowiedz Link Zgłoś