martha4 16.12.03, 11:59 Borys, wysłałeś??? Może ktoś je zjadł po drodze?? Jakiś Borys w drodze na pocztę na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: borys Re: Łazanki nie dojechały IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 16.12.03, 12:33 Bartqwi wysłałem. Zjadł sam...? Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Łazanki nie dojechały 16.12.03, 12:56 Gość portalu: borys napisał(a): > Bartqwi wysłałem. > Zjadł sam...? Na to wychodzi! Zjadł po cichu. Po wielkiemu cichu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Łazanki nie dojechały IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 16.12.03, 13:02 I pewnie do tego wypił californię!!! A dzisiaj na kolację pojadę z porami pod beszamelem. Zawiniętymi w szynkę. Jadasz wędliny? Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Łazanki nie dojechały 16.12.03, 13:06 Gość portalu: borys napisał(a): > I pewnie do tego wypił californię!!! Mam nadzieję, że za nasze zdrowie chociaż...;) > A dzisiaj na kolację pojadę z porami pod beszamelem. Zawiniętymi w szynkę. > Jadasz wędliny? Już tak, ku uciesze męskiej części mojego stadła:) Pory lubię na surowo. W sałatakch rozmaitych. W szynkę zawijam szparagi. Odpowiedz Link Zgłoś
zakonnica_w_przebraniu Re: Łazanki nie dojechały 16.12.03, 21:07 ja nie mam takich problemów, nie jem kolacji Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Łazanki nie dojechały 17.12.03, 08:26 zakonnica_w_przebraniu napisał: > ja nie mam takich problemów, nie jem kolacji Ja też. Jem drugie śniadanie o 23. Odpowiedz Link Zgłoś
zakonnica_w_przebraniu Re: Łazanki nie dojechały 17.12.03, 15:13 aborys napisał: > Jem drugie śniadanie o 23. to kiedy konsumujesz obiadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Łazanki nie dojechały IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 17.12.03, 15:19 Jest tak: wstaję o 3,30, śniadanie zjadłem dzień wcześniej, to zdanżam na 4 na pociąg... Odpowiedz Link Zgłoś
zakonnica_w_przebraniu Re: Łazanki nie dojechały 17.12.03, 19:14 łał, mogę nakręcić film o Tobie? taki króciutki, mam juz tytuł: "jeden dzień z życia zwykłego Borysa" Odpowiedz Link Zgłoś