jodipiku 15.06.10, 14:34 witajcie, znajmoa namawia mnie na cud -kolagen w butelce 200ml za 200zl....jako super specyfik na zmarszczki, na wszelkie problemy skorne.. sporo kasy ...slyszalyscie cos o tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karro80 Re: kolagen pytanie 15.06.10, 17:47 Poczytaj opinie na wizażu lub laboratorium urody(wizaż -dzaił biochemia urody). Z tego co pamietam to żeby nie wiem jaki cud miód był to ma za duże cząstk żeby działał na zmarchy -powierzchniow tak-bardzo dobry drogi nawilzacz -w zamian bym kupiła np ze sklepu biochemii urody 2% żel hialuronowy(można wyguglać), bo ma i małe i duże cząsteczki a działa jak serum liftingujące, co prawda nie wyprasuje na zawsze, cudów nie ma, ale efekt widoczny głoym okiem. najlepiej stosować ma wilgotna skórę, albo na krem swój własny czy z kapka dowolnego oleju(nie bedzie tłusto, spoko -ja lubie jojobę), drogi nie jest -jest jeszcze wersja z peptydami np. Chyba nie ma lepszego nawilżacza - a jka skóra nawilżona to zmarchy się wypychają Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: kolagen pytanie 15.06.10, 17:55 jodipiku napisała: > witajcie, > znajmoa namawia mnie na cud -kolagen w butelce 200ml za > 200zl....jako super specyfik na zmarszczki, na wszelkie problemy > skorne.. sporo kasy ...slyszalyscie cos o tym? Tanio - sprawdź, czy to nie podróba. Generalnie warto, używam zamiast kremu pod oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak 200 ml kosztuje mniej wiećej tyle: 15.06.10, 17:57 www.allegro.pl/item1045836878_kolagen_platinum_200ml_zmarszczki_przebarwienia.html Odpowiedz Link Zgłoś
bswm Re: kolagen pytanie 15.06.10, 19:30 Ja używać nie mogę, bo mnie mdli na zapach ryby. Z opisu czyni cuda, ja trochę z przymrużeniem oka do tego podchodzę... Odpowiedz Link Zgłoś
bswm Re: kolagen pytanie 15.06.10, 22:01 mona_mayfair napisała: > Na biust ponoc tez dobrze robi Mona, nie wiem, mam butlę, ale nie używam Za to znam wynalazcę - wiedzie mu się faktycznie mega dobrze - nie kupuję, dostaję, może dlatego nie doceniam Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen.100 Re: kolagen pytanie 16.06.10, 11:01 Kolagen jest duzym bialkiem i nie wchlania sie przez skore. Blone bialkowo-lipidowa moga penetrowac tylko te zwiazki ktore przez nia przejda i/lub sie w niej rozpuszcza. Kolagen sie nie rozpusci ani nie przejdzie bo blona komorkowa jest szczelna. Podsumowujac- kolagen w kremach aplikowany na skore to pic. Aby byl efekt musi byc podany w iniekcji. Lepszy jest kwas chialuronowy bo jego czasteczka jest stosunkowo mala i z kremow czesciowo sie wchalnia Odpowiedz Link Zgłoś
zacoss1234 Re: kolagen pytanie 19.06.10, 13:24 Polecam najlepsze ceny bezpośrednio od Kolagen Naturalny - Colway www.google.pl/search? hl=pl&lr=&as_qdr=all&q=kolagen+naturalny+site:kolagen- naturalny.net.pl&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= Odpowiedz Link Zgłoś