ptaszyl 30.04.04, 11:12 Podobno kapitalnie zmniejsza apetyt na czekoladę. Ale czy nie szkodzi? Kto próbował zażywać chrom? pozdr Joa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ali_bey Re: Kto próbował chrom? 30.04.04, 14:53 Ja biore od jakiegoś miesiąca i wogóle nie jadam słodyczy.Jestem bardzo zadowolnona z jego działania i nie odczuwam żadnych skutków ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
squaw1 Re: Kto próbował chrom? 30.04.04, 16:29 Bralam chrom przez dwa miesiace i ani troche nie zmniejszyl mi sie apetyt na slodycze (( Moze na mnie nie dzialal Odpowiedz Link Zgłoś
gusia29 Re: Kto próbował chrom? 30.04.04, 22:02 Tez sie do tego przymierzam, ale gdzies slyszalam, ze nie mozna tego zbyt duzo zazywac. Najpierw sprawdze z lekarzem a potem zrobie przymiarke. Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: Kto próbował chrom? 11.05.04, 21:57 a ja się czyłam fatalnie. Miałam nudności i wymioty (((( a apetyt na słodycze nie zmalał eliza Odpowiedz Link Zgłoś
ewulka303 Re: Kto próbował chrom? 14.05.04, 16:33 Za pierwszym razem brała 6 tygodni i działał świetnie. Za drugim razem dostałam po 10 dniach takiego uczulenia, że przez dwa mieśiące wyglądałam jak upiór (swędziała mnie cała skóra, tak że drapałam się do krwi). Trzeci raz wytrazymałam tylko trzy dni, do pierwszych objawów alergii, potem zrezygnowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
babciaaa Re: Kto próbował chrom? 19.05.04, 17:37 PROSZĘ UWAŻAĆ Z CHROMEM!!!!!!! Jest to substancja bardzo niebezpieczna dla oranizmu czlowieka! W czasie przeprowadzania doswiadczen chemicy musza sie odpowiednio zabezpieczyc, bo jest bardzo szkodliwy! CHROM NIE JEST WCHLANIANY PRZEZ ORGANIZM. Jego nadmiar tak jak wlasnie przy regularnym stosowaniu moze powodowac RAKA!!! A takze DZIEDZICZNE MUTACJE?WADY GENETYCZNE!!! Uwazajcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
11974r Re: Kto próbował chrom? 19.05.04, 21:27 Halo Babciuuu dużo czytałam na temat chromu i rozmawiałom z lekarzami. Zgodnie twierdzą ,że znaczenie chromu dla prawidłowego funkcjonowania organizmu jest bardzo ważne, a niektórym może pomóc także w walce z nadwagą. Oczywisty jest fakt ,że nie można go stosować w nadmiarze (jak z resztą niczego w życiu). Najlepiej poradzić się lekarza, który jest na bierząco z wiedzą na ten temat. Ostrożnie , ale bez paniki. Odpowiedz Link Zgłoś
lika_26 Re: Kto próbował chrom? 20.05.04, 19:44 chrom działa tak sobie..., ale podobno l-karnityna działa świetnie.Oczywiscie odchudzanie nie obejdzie sie bez dietki i odrobiny ćwiczeń. Narazie kupiłam i zamierzam wypróbować. pozdrawiam lika Odpowiedz Link Zgłoś
epaula1 Re: Kto próbował chrom? 21.05.04, 22:24 Chrom który kupujecie w aptece i stosujecie zgodnie z zaleceniem nie jest szkodliwy dla organizmu. To czy zadziała, zależy od organizmu. paula Odpowiedz Link Zgłoś