edziecko_ulcik Re: yves rocher-prezenty dla klientek 10.08.04, 22:37 tak coś tam dostajesz tylko mnie przysyłają w kwietniu zamiast w październiku więc mi sie latać za bardzo nie chce niestety ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: yves rocher-prezenty dla klientek 11.08.04, 08:22 Wygląda to tak, że w terminie urodzin dostajesz specjalny kupon promocyjny na zakupy np 50% taniej wybranego /przez Ciebie/ kosmetyku a do tego przy zakupach powyżej iluś pln dostajesz coś gratis. Tak więc musisz coś kupić, żeby coś dostać. Za samo posiadanie karty stałego klienta nie dostajesz ulotek promocyjnych. Jak zamówisz w sprzedaży wysyłkowej to wciągają Cię na listę i przy okazji świąt i urodzin dostajesz takie kupony. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: yves rocher-prezenty dla klientek 11.08.04, 14:09 Niestety tak to już jest, że nie ma nic za darmo. Czasami coś kupuję, ostatnio dostałam satynowa pizamkę Odpowiedz Link Zgłoś
olka444 Re: yves rocher-prezenty dla klientek 11.08.04, 18:00 dostalam wlasnie juz ten prezent!dobrze ze do sklepu sie przeszłam na piechote bo jak bym 3zł wydała na tramwaj za taka tandetę to bym zla była a tak to sie pośmiałam z koleżanakmi:dostałam wisiorek kolor filoet z różem na żyłce z jakieś blachy Odpowiedz Link Zgłoś
ajlon Re: yves rocher-prezenty dla klientek 15.08.04, 17:21 Ja dostałam już cztery takie prezenty. Zawsze o czasie i nigdy nie musiałam nic kupić. Wystarczy dać kartę urodzinową. Prezenty są trochę kiczowate, ale ostatnio trafił się uroczy łańcuszek. Odpowiedz Link Zgłoś