17.03.05, 11:47
Dziewczyny!
Wyczytałam w forum na temat hula hoop i postanowiłam sama spróbować. Po
prostu rewelka. Jestem 2,5 miesiąca po cc i to jest świetna metoda. Polecam
Pozdrowionkiasmile
Obserwuj wątek
    • utalia Re: HULA HOOP 17.03.05, 13:16
      tak tylko, ze to wielce skomplikowana sprawa kupic kolo o duzej srednicy. Ja
      mam takie ok. 70 cm i fatalnie sie nim kreci. Za wiekszym "ogladlam" sie przez
      kilka miesiecy i w koncu dlam spokoj a szkoda bo faktycznie mogly byc efekty.
      Napisz jakie Ty masz i gdzie kupilas? Utalia
      • e-magda Re: HULA HOOP 18.03.05, 18:43
        Hej! Ja ostatnio kupiłam w Tesco (80 cm) i dobrze się nim kręci.
        SS25 jak długo kręcisz dziennie?
        • kasj Re: HULA HOOP 21.03.05, 08:28
          witajcie smile
          pisałam jużo tym, że jestem zapaloną fanatyczką hula - hop
          po miesiącach poszukiwań metody na niespecjalnie apetyczny brzuch po cc kupiłam
          wreszcie hula-hop - mysle, ze 10 minut dziennie wystarcza by wygladal on
          przyzwoicie - szybkie efekty
          pozdrawiam

Kasja
          • e-magda Re: HULA HOOP 21.03.05, 10:06
            dzięki, czas wziąć się za siebie bo wiosna tuż, tuż
        • nchyb Jaka cena HULA HOOP? 21.03.05, 12:24
          A ile zapłaciłaś w Tesco za Hula hoop?
          • e-magda Re: Jaka cena HULA HOOP? Niecałe 4 zł 21.03.05, 21:40
            3zł z groszami
            • ss25 Re: Jaka cena HULA HOOP? Niecałe 4 zł 21.03.05, 21:48
              Witajcie ponownie, ja też kupiłam w TESCO i też dałam niecałe trzy złote. Były
              do wyboru dwie wielkości, ja wybrałam wieksze. Na początku wydawało mi sie, że
              nie dam sobie rady....nie potrafiłam utrzymać koła. Spróbowałam jednak kręcić
              na gołym brzuszku i udało się, tylko ze bez przeywania kręcę jak na razie jedna
              minutę....powtarzam te czynnosć do momentu az sie zmęczę, czyli ok. 10-15 min.
              Z dnia na dzień jest coraz lepiej ale zanim dojdę do 10 min. bez przeywania
              kręcenia to chyba troche potrwa...e-magdo, czy ty kecisz 10 non-stop???Jeśli
              tak to jestes niezła!!!
              • marta_km Re: Jaka cena HULA HOOP? Niecałe 4 zł 21.03.05, 22:08
                ja też dziś zakupiłam w Tesco kółko o średnicy 90 cmsmile
                powiedzcie mi, dziewczyny, krecicie na zmianę raz w prawo raz w lewo?
                bo mnie w prawo nie wychodzi wcalewink
                • nchyb Re: Jaka cena HULA HOOP? Niecałe 4 zł 21.03.05, 22:39
                  Jutro idę kupić!!! Będę kręcić smile
                  • utalia Re: Jaka cena HULA HOOP? Niecałe 4 zł 21.03.05, 23:05
                    Orany!!!! Kupcie wiejskiej babie Utalii takie kolko 90cm!!!!!Ja mam jak chyba
                    pisalam takie mniejsze ale to nie to.
                    • utalia Re: Jaka cena HULA HOOP? Niecałe 4 zł 21.03.05, 23:06
                      Acha i mysle, ze dobrze by bylo tak krecic 10 minut za jedna seria. ma to z
                      pewnoscia wieksza "moc" niz np. 3 serie po 3 minuty. Z pewnoscia jest to
                      przyjemniejsze niz 6 weidera.
                      • marta_km Re: Jaka cena HULA HOOP? Niecałe 4 zł 22.03.05, 16:37
                        utalia, skąd jesteś?
                        Bo ja zakupiłam takie wielgachne w Tesco na Długiej we Wrockusmile
                        No, muszę przyznać, że chwilę stałam i się zastanawiałam, które- bo były 3
                        rozmiary: 70cm, 80cm i 90cm. I wybrałam oczywiście największesmile

KOBITKI!smile)) PYTAM SIĘ JA WAS PONOWNIE- KRĘCICIE NA ZMIANĘ?? Raz w lewo raz w
                        prawo? Mnie przeciwnie do ruchu wskazówek zegara wychodzi, w drugą stronę niesad
                        a chyba trzeba zmieniać, żeby dobrze ćwiczyć te mięśnie skośne brzucha, co??

Utalia, wiejską babą i ja niedługą będę (mam nadzieję), jak się na wieś popd
                        Wrocek przeprowadzę. Mój Chłop powiada, że będziemy "wiochmenami"smile

• e-magda Re: Jaka cena HULA HOOP? Niecałe 4 zł 22.03.05, 19:13
                          marta_km napisała:

> KOBITKI!smile)) PYTAM SIĘ JA WAS PONOWNIE- KRĘCICIE NA ZMIANĘ?? Raz w lewo raz w
                          > prawo? Mnie przeciwnie do ruchu wskazówek zegara wychodzi, w drugą stronę nie:
                          (
                          to zupełnie jak mi, w przeciwną mańkę za nic nie wychodzi
              • e-magda Re: Jaka cena HULA HOOP? Niecałe 4 zł 22.03.05, 09:41
                Kręcę ok.5 - 7 minut jednocześnie, a później mam już dosyć. Ale ta umiejętność
                pozostała z czasów dzieciństwa. Moje kółko ma 80 cm.
    • sylwia-wesola1 Re: HULA HOOP 22.03.05, 21:06
      Hej!
      Już jakiś czas temu odkryłam hula-hop i tez kręcę, ale nie cały czas. Zmieniam
      ćwiczenia co jakiś czas, żeby bez przerwy nie trenować tych samych mięśni. Teraz
      skończyłam 6 Weidera i po świetach wezmę się pewnie za kółko smile
      Jeszcze lepsze efekty jak sie kółko trochę obciąży, mam na myśli takie kółka co
      są puste w środku, bo kiedyś, dawno temu kółka były cięższe, pełne. Ja
      swoje(zwykłe, też za kilka zł) rozczepiłam i nasypałam trochę piasku smile Z
      kręceniem nie mam problemu w żadną stronę, w dzieciństwie to uwielbiałam. Zwykle
      kręcę po 10 min. na każdą stronę. I myślę, że to zaden problem jak kółko spada i
      zaczyna sie na nowo, przecież przerwa trwa zaledwie kilka sekund.
      Fajne to ćwiczonko bo można przy tym np. filmek oglądać smile))
      Przy 6 Weidera nie mogłam nawet na teledyski patrzeć, bo myliło mi się liczenie smile

Pozdrawiam
      Sylwia
      • nchyb Re: HULA HOOP 23.03.05, 14:00
        Nie kupiłam kółka. Znalazłam u Teściowej za szafą, jeszcze po siostrze męża.
        Teściowa ma orbitreka, więc kółko jej niepotrzebne. Mam w domu, 78 cm średnicy,
        plastik dość lekki, próbuję, na razie na raz maksymalnie pięćkółek mi wychodzi,
        w dodatku tylko w jedną stronę sad
        Za to mój syn (11 lat) robi to bez proiblemu i jeszcze mnie poucza smile

No to próbuję kręcić, dodatkowo dziś 3 dzień szóstki Weidera, może do lata
        będzie lepiej smile))
        • klemensik2 Re: HULA HOOP 23.03.05, 21:43
          Jestem po całej 6 Weidera a dziś w Tesco kupiłam hula-hoop. Stanęłam zarzuciłam
          na oponke i ... bez problemu kreciłam 10 minut bez przerwy!!! Jestem w szoku,
          musze ochłonąć!!!
          • nchyb Re: HULA HOOP 24.03.05, 12:22
            klemensik, a napisz mpoże coś więcej - czy są efekty po szóstce? Ja dopiero 3
            dni, więc jeszcze 5 i pół tygodnia przede mną, a kółeczko kręcę, a ono mi
            spada sad(
            • kamak30 Re: HULA HOOP 30.03.05, 10:09
              A powiedzcie mi moje drogie czy zauważyłyście jakieś efekty, bo mam zamiar
              zacząc od dzisiaj kręcenie kóleczkiem. Dla mnie najważniejsze jest pozbycie
              się "boczków" i zastanawiam się czy to jest na to właściwa metoda. Myślicie że
              czas w którym jest dobranocka jest wystarczający? Ile tygodni muszę kręcic żeby
              zobaczyć ewentualne zmiany? Proszę o wszystkie opinie i z góry dziękuję.
              Kama
              • utalia Re: HULA HOOP 30.03.05, 13:06
                aLE dZIEWCZYNKI JA PISALAM POWAZNIE- kUPCIE MI DUZE HULA HOP W tESKO, TAKIE 90
                CM. Mieszkam na wsi, dalego od sklapow takich jak Tesko. Co prawda czasem
                bywam w Warszawie ale tak jak poprzednio ktos dal mi cynk, ze sa takie kola
                kolo Feminy w sklepie zabawkarskim Piotrus Pan. Kiedy tam dotarlam to po kolach
                zostalo wspomnienie... Pani w sklepie powiedziala, ze beda w przyszlym tygodniu
                ( a ja przyjechalam na 2 dni...). Wiec moze ktoras Forumowiczka, by mi pomogla.
                Kupila mi takie hula hop. Naklepila moj adres na kole i wyslala poczta. Mogloby
                byc za zalaczeniem pocztowym albo wplacilabym Wam pienadze na konto za kolo i
                przesylke. Utalia
                • marta_nie_martka Re: HULA HOOP 01.04.05, 11:39
                  Tak sobie czytam i jestem bardzo zmotywowana do kółka, z dzieciństwa pamietam,
                  że lubiłam to. Utalia w przyszłym tyg. kopsnę sie do tesco po kółko, napisz
                  jaki chcesz rozmiar i adres na jaki Ci to przesłać.
                  • utalia Re: HULA HOOP 01.04.05, 12:44
                    Dzieki Marta, juz Ci odpisalam na priva. Utalia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka