karolcia111 17.05.05, 16:24 e-mamy, czy możecie polecić jakąś dobrą kosmetyczkę na tarchominie, najlepiej koło pętli? jest teraz tyle tych salonów że ciężko wybrać . zależy mi żeby była dobra i sprawdzona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmila Re: Tarchomin kosmetyczka 19.05.05, 13:22 Z czystym sumieniem moge polecic Iwonke ma swój gabinet w pasażu handlowym na przeciwko bazarku. Naprawde dobry fachowiec i sympatyczna osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia111 Re: Tarchomin kosmetyczka 19.05.05, 17:19 dzięki, a ile kosztuje oczyszczanie twarzy? masz do niej jakiś telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap74 Re: Tarchomin kosmetyczka 24.05.05, 13:43 Pani Iwonka jest rzeczywiście super. Po czyszczeniu u niej nie zostają żadne ślady. Jej nr tel. to 0501 922 192. Czyszczenie kosztuje chyba 100 złotych, ale naprawdę warto. Przyjmuje w salonie fryzjerskim Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia111 Re: Tarchomin kosmetyczka 29.05.05, 19:23 cześć, czyżby ten salon był prawie pod moim balkonem?? na książkowej?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap74 Re: Tarchomin kosmetyczka 06.06.05, 10:40 Zgadza się, na Książkowej. Byłaś już??? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia111 Re: Tarchomin kosmetyczka 06.06.05, 17:54 no właśnie jeszcze nie, ale się przymierzam)) ciekawa jestem jak tam cenowo wygląda, bo w salonioe obok pko bp oczyszczanie kosztuje od 90-160 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: Tarchomin kosmetyczka 08.06.05, 11:11 Polecam Panią Marysię z salonu DERMIKA ul. Mehoffera pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia111 Re: Tarchomin kosmetyczka 08.06.05, 13:43 zapisałam się do pani Iwonki , idę na pedicure, najpierw, jak będzie ok to twarz też oddam w jej ręce) Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Tarchomin kosmetyczka 08.06.05, 14:17 absolutnie nie podważam kompetencji p. Iwonki, ale moim zdaniem dobrze zrobiony pedicure nie moze byc miernikiem oczyszczania twarzy. ja sama robie pedicure a twarzy w zyciu bym nikomu nie oczyscila. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia111 Re: Tarchomin kosmetyczka 08.06.05, 14:20 nie oczyściłabyś czy nie dała oczyścić sobie? też się boję trochę o swoją facjatkę ale już czas najwyższy żeby oddać się w ręce specjalistki, bo zaczynają się zmarszczki a domowe sposoby też już dają efektu.. Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Tarchomin kosmetyczka 08.06.05, 14:29 nie oczyściłabym nikomu innemu. moja szwagierka jest kosmetyczką i powiem ci kilka waznych rzeczy: czyszczenie twarzy robi sie jesienia i na wiosne, nie mozna robic w sloneczne dni, bo jesli opalisz buzie, to pozostana przebarwienia. zwroc uwage, czy narzedzia sa wysterylizowane i czy pani pracuje w rekawiczkach, bo bardzo latwo o zakazenie, ktore moze rozniesc sie po calej twarzy i zrobic wiecej szkody niz pozytku. Aha i nie oddalabym sie w rece kosmetyczki po kursie, raczej wybralabym taka po studiach (po kosmetologii). Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia111 Re: Tarchomin kosmetyczka 08.06.05, 14:36 ano właśnie , też się tego boję że zamiast pożytku i gładkiej buźki narobię sobie szkody. uprzedziłaś moje następne pytanie bo właśnie miałm Cię zapytać jak wykonywane są zabiegi oczyszczania. dzięki za radę. zwróce na to uwagę.) Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Tarchomin kosmetyczka 08.06.05, 19:41 wazne jest tez, zeby kosmetyczka przed zabiegiem umyla ci twarz - one maja takie swoje specjalne srodki do mycia i dezynfekcji. pozniej musi ci wapozonem nawilzyc twarz tak zeby pory sie rozpulchnily (to takie urzadzenie ktorym para ci na twarz leci). po takim rozpulchnieniu zaczyna oczyszczac - specjalnym narzedziem- absolutnie palcami. po oczyszczeniu dezynfekuje i naklada maske sciagajaca. na koniec masarz twarzy i juz. najlepszym dniem na czyszczenie jest czwartek, bo w piatek jeszcze nie widac sladow a po weekendzie juz znikaja Odpowiedz Link Zgłoś