Dodaj do ulubionych

Tarchomin kosmetyczka

17.05.05, 16:24
e-mamy, czy możecie polecić jakąś dobrą kosmetyczkę na tarchominie, najlepiej
koło pętli? jest teraz tyle tych salonów że ciężko wybrać . zależy mi żeby
była dobra i sprawdzona.
Obserwuj wątek
    • mmila Re: Tarchomin kosmetyczka 19.05.05, 13:22
      Z czystym sumieniem moge polecic Iwonke ma swój gabinet w pasażu handlowym na
      przeciwko bazarku.
      Naprawde dobry fachowiec i sympatyczna osoba.
      • karolcia111 Re: Tarchomin kosmetyczka 19.05.05, 17:19
        dzięki, a ile kosztuje oczyszczanie twarzy? masz do niej jakiś telefon?
    • kasiap74 Re: Tarchomin kosmetyczka 24.05.05, 13:43
      Pani Iwonka jest rzeczywiście super. Po czyszczeniu u niej nie zostają żadne
      ślady. Jej nr tel. to 0501 922 192. Czyszczenie kosztuje chyba 100 złotych, ale
      naprawdę warto. Przyjmuje w salonie fryzjerskim Ewa.
      • karolcia111 Re: Tarchomin kosmetyczka 29.05.05, 19:23
        cześć, czyżby ten salon był prawie pod moim balkonem?? na książkowej??
        • kasiap74 Re: Tarchomin kosmetyczka 06.06.05, 10:40
          Zgadza się, na Książkowej. Byłaś już???
          • karolcia111 Re: Tarchomin kosmetyczka 06.06.05, 17:54
            no właśnie jeszcze nie, ale się przymierzamsmile)) ciekawa jestem jak tam cenowo
            wygląda, bo w salonioe obok pko bp oczyszczanie kosztuje od 90-160 zł.
    • honda1998 Re: Tarchomin kosmetyczka 08.06.05, 11:11
      Polecam Panią Marysię z salonu DERMIKA ul. Mehoffera

pozdrawiam,
      • karolcia111 Re: Tarchomin kosmetyczka 08.06.05, 13:43
        zapisałam się do pani Iwonki , idę na pedicure, najpierw, jak będzie ok to twarz
        też oddam w jej ręcesmile)
        • inia25 Re: Tarchomin kosmetyczka 08.06.05, 14:17
          absolutnie nie podważam kompetencji p. Iwonki, ale moim zdaniem dobrze zrobiony
          pedicure nie moze byc miernikiem oczyszczania twarzy. ja sama robie pedicure a
          twarzy w zyciu bym nikomu nie oczyscila.
          • karolcia111 Re: Tarchomin kosmetyczka 08.06.05, 14:20
            nie oczyściłabyś czy nie dała oczyścić sobie? też się boję trochę o swoją
            facjatkę ale już czas najwyższy żeby oddać się w ręce specjalistki, bo zaczynają
            się zmarszczkisad a domowe sposoby też już dają efektu..
            • inia25 Re: Tarchomin kosmetyczka 08.06.05, 14:29
              nie oczyściłabym nikomu innemu.
              moja szwagierka jest kosmetyczką i powiem ci kilka waznych rzeczy: czyszczenie
              twarzy robi sie jesienia i na wiosne, nie mozna robic w sloneczne dni, bo jesli
              opalisz buzie, to pozostana przebarwienia. zwroc uwage, czy narzedzia sa
              wysterylizowane i czy pani pracuje w rekawiczkach, bo bardzo latwo o zakazenie,
              ktore moze rozniesc sie po calej twarzy i zrobic wiecej szkody niz pozytku. Aha
              i nie oddalabym sie w rece kosmetyczki po kursie, raczej wybralabym taka po
              studiach (po kosmetologii).
              • karolcia111 Re: Tarchomin kosmetyczka 08.06.05, 14:36
                ano właśnie , też się tego boję że zamiast pożytku i gładkiej buźki narobię
                sobie szkody. uprzedziłaś moje następne pytanie bo właśnie miałm Cię zapytać jak
                wykonywane są zabiegi oczyszczania. dzięki za radę. zwróce na to uwagę.smile)
                • inia25 Re: Tarchomin kosmetyczka 08.06.05, 19:41
                  wazne jest tez, zeby kosmetyczka przed zabiegiem umyla ci twarz - one maja
                  takie swoje specjalne srodki do mycia i dezynfekcji. pozniej musi ci wapozonem
                  nawilzyc twarz tak zeby pory sie rozpulchnily (to takie urzadzenie ktorym para
                  ci na twarz leci). po takim rozpulchnieniu zaczyna oczyszczac - specjalnym
                  narzedziem- absolutnie palcami. po oczyszczeniu dezynfekuje i naklada maske
                  sciagajaca. na koniec masarz twarzy i juz.

najlepszym dniem na czyszczenie jest czwartek, bo w piatek jeszcze nie widac
                  sladow a po weekendzie juz znikajasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka