new5 12.09.05, 21:43 Super spalacz tłuszczu,biorę go 4 dzień i efekty sa rewelacyjne.Kupiłam steperek do tego i na niewielkim obciążeniu deptam sobie 30 min.Po tym jestem mokra jak ścierka/skutek Thermala/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vika21 Re: polecam Thermal pro 12.09.05, 22:05 Hej, a ten cudowny środek to są tabletki? I gdzie to można kupić? Dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysz2 Re: polecam Thermal pro 16.09.05, 22:57 www.allegro.pl/show_item.php?item=64455091 trochu drogie..... Odpowiedz Link Zgłoś
new5 Re: polecam Thermal pro 17.09.05, 13:46 zamówilam przez neta www.e-figura.pl /sklep MMO/no z wysyłka ok 130 zł.W sklepach nie znalazłam.W Poznaniu przynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
new5 Re: polecam Thermal pro 17.09.05, 13:47 Kapsułki.Obecnie najsilniejszy spalacz Odpowiedz Link Zgłoś
michas2004 Re: polecam Thermal pro 17.09.05, 16:16 Thermal nie ma polskiego atestu więc to środek niedozwolony na naszym rynku. Ma silne działanie termogeniczne, wpływa na przyspieszenie metabolizmu, podnosi ciepłotę ciała, wzrasta ciśnienie i przyspiesza akcję serca. Osoby o stwierdzonych lub z podejrzeniem chorób serca nie powinny stosować Termy i nie powinno się przy jej stosowaniu pić kawy i innych napoi z kofeiną. Odradzam stosowanie po 15-tej godz. mogą być kłopoty ze snem. Znam osby które mają niskie ciśnienie i słabe tętno, więc po Termie czuły się bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
new5 Re: polecam Thermal pro 17.09.05, 18:03 Ja biorę dwa razy dziennie,piję dwie kawy dziennie i czuję sie ok.Ciut więcej sie pocę.Z ciasnieniem u mnie w porządku,fakt troche pozniej chodze spać bo zwykle padałam ok 21-22 Odpowiedz Link Zgłoś
magda.c Re: polecam Thermal pro 03.03.06, 10:05 Witam, uzywam od 3 dni. Czuje sie ok, choc troche mi po nim zimno. Co najwazniejsze nie jem duzo i raczej regularnie. Nie ciagnie do slodyczy, a wczesniej bylo z tym ciezko. Cwicze malo, bo zajmuje sie dzieckiem i moge tylko, kiedy zasypia, a nie spi duzo. Ile sludlyscie po thermalu? Czy jesli nie cwicze duzo, to nie powinnam sie spodziewac super - efektow. Dodam, ze chce zrzucic 7 kg, ktore zostaly po ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamazosienki Re: polecam Thermal pro 09.03.06, 21:03 przeczytałam o spalaczu tłuszczu i zobaczyłam twój post i weszłam na zdjęcia twojego synka. Muszę przyznać że jest śliczny i chyba ubierasz go zawsze w czerwone skarpetki żeby go nie zauroczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
monya33 Re: polecam Thermal pro 10.05.06, 23:35 Mam jedno pytanko, nigdzie nie podaja przeciwskazan. Podobno to srodek ziolowy? Jakie sa skutki uboczne i rozumiem,ze nie karmicie piersia? Odpowiedz Link Zgłoś
wmk75 Re: polecam Thermal pro 11.05.06, 11:45 Faktycznie Renik ma po prostu pięknego synka!!)) Gratulacje! ------------------ Wioletta mama Tomka 2-latka i 5/12 Odpowiedz Link Zgłoś
renik.w Re: polecam Thermal pro 15.05.06, 08:09 Dzięki ) jako mama jestem bardzo dumna ) - co do thermala to jakąś godzine po wzięciu tabletek dostaje zastrzyk energii - bardzo szybko bije serce dlatego nie polecam dla osób z problemami sercowymi . Poza tym mam wrażenie że pogorszyła mi sie cera - jakby sszarzała - trzeba pić dużo wody Odpowiedz Link Zgłoś