Dodaj do ulubionych

przytyć chce

18.01.06, 10:35
Wszyscy chcą schudnoć ,w tv diety cud w gazetach też,a ja chce przytyć.Przed
ciążą ważylam 45 kilo w czasie ciąży przytylam 20 kg.Nia minelo pól roku po
porodzie a ja zrzucilam wszystko,a mysilalam że mi coś zostanie.Mam problem z
kupowaniem odzieży bo wszystko na mnie wisi.Do tego wyglądam jak nastolatka a
mam 25 lat.Moje dziecko ma 3 latka,i często na spacerach slysze komentarze
typu dzieci mają dzieci.Nie zamierzam się tlumaczyć że ja tylko tak wyglądam
ale to jest męczące,potrzebuje jakieś diety na przytycie bo jak tak dalej
pójdzi to znikne.50 kg to coś oczym marze.
Obserwuj wątek
    • kurczaczekp Re: przytyć chce 26.01.06, 15:47
      Ewko, bardzo dobrze Cię rozumiem! Ja tez zawsze miałam z tym problem (jak
      przytyć?!). Przed ciązą zawsze miałam ok. 50 kg (wzrost 164), a chciałam mieć
      zawsze więcj ok.54 kg. W ciązy przytyłam 17 kg. I teraz po 4 miesiącach od
      urodzenia znów waga spadła do 50 kg. Ale nie załamuję się, staram się jeść jak
      najwięcej, wszystko na co mam ochotę, cały czas coś podjadać. Wiem ze na mój
      wygląd nie wpływa tylko jedzenie ale tez miedzy innymi stres. Wystarczy ze
      jestem czyms zdenerwowana i od razu tracę apetyt, a waga leci w dół. Na dniach
      przytyłam obecnie 1 kg, mam nadzieję ze go nie stracę i zyskam jeszcze kilka.
      Tobie tez tego życzę!
      pozdrawiam!
      Paulina 27 lat
      • kurczaczekp Re: przytyć chce 16.02.06, 12:43
        No i mam...upragnione 54 kg smile) mi się udało! Teraz tylko zeby je utrzymac, ale
        tez nie przytyc więcejsmile
    • uwa5 Re: przytyć chce 16.02.06, 17:56
      kup sobie marcową Super Linię, jest w niej dieta na przytycie, opracowana przez
      dietetyczkę. a jak chcesz to Ci oddam parę kilowink
      pozdrawiam
      • ewkka1 Re: przytyć chce 17.02.06, 18:49
        Witam a ja dalej nie przytylam,zlapalam jeden kilo przed miesiączką ale już
        ucieklo.Napewno kupię tą gazetkę bo niedlugo lato i mam zamiar wyglądać jak
        mama mojego synka a nie jak jego starsza siostra.
        • anet78 Re: przytyć chce 20.03.06, 14:25
          Doskonale Was rozumię, też chciałabym przytyć ( 170 wzrostu 49-50 kg). Kupienie
          fajnego ciucha graniczy z cudem, zresztą w fajnych ubraniach też specjalnie nie
          wyglądam bo wszystko wisi. Latem to jest trgedia bo jak tu założyć bluzkę na
          ramiączka. Miałam nadzieję, że po ciąży mi coś zostanie, ale nic z tego. Przed
          ciążą ważyłam 50 kg, dzień przed porodem 61kg, trzy dni po porodzie 53 kg. Sama
          nie wierzyłam, że podczas porodu i trzech dni po można stracić 8 kg. Może ktoś
          nam podpowie jak przytyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka