siwka80 19.02.08, 01:29 Proszę o porady co zrobić żeby mieć jędrne piersi po wykarmieniu dwójki dzieci? Są podobno jakieś tabletki i herbatki. Czy ktoś z tego korzystał? działa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siwka80 Re: Ładne piersi po 2 dzieci? 19.02.08, 02:32 A może operacja plastyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka22wawa Re: Ładne piersi po 2 dzieci? 19.02.08, 18:43 polecam serum evline 13-14 pln a efekty rewelacyjne jak dla mnie po kilku dnich stosowanioa mam piersi jak nastolatka. Kiedys tez uzywalam takiego brazowego zelu z opriflame byl rewelacyjny ,ale nie mam teraz dostepu do katalogu. te 2 srodki sa dla mnie fantastyczne dzuialaja lepiej niz ampulki za ponad 200 pln po ktorych nie widzialam widocznej roznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
jaagna Re: Ładne piersi po 2 dzieci? 21.02.08, 08:49 W tej chwili twój biust potrzebuje dobrego podtrzymania czyli swietnie dobranego stanika. Wejdź na forum Lobby Biuściastych www.biusciaste.prv.pl : znajdziesz tam informacje, jak dobrać właściwy stanik, jak wykonywać (auto)masaż piersi, dziewczyny wypisały listę kosmetyków do biustu. Bywają tam kobiety, które urodziły dzieci i tak jak ty walczą o odzyskanie ładnego biustu. Odpowiedz Link Zgłoś
indianerka Ja mam super biust... 21.02.08, 11:33 Kup kolagen 100% ale taki na biust. Smaruj codziennie!!!!!!! 2x, rano i wieczorem przez 2-3 miesiące i zobaczysz efekty... Ja mam rozm. 75DD a są sterczące jak u nastolatki. Przed ciążą miałam 75C i nie byłam zbyt zadowolona. Urodziłam 2 dzieci w różnicy wieku 1,5 roku i karmiłam ciągle przez 3 lata 2 miesiące i 20 dni. Nawet jak już byłam w drugiej ciąży to dalej karmiłam pierwsze dziecko i nie słuchałam lekarzy (byli przeciwni) a dziecko się 3.900 urodziło. Po porodzie karmiłam obu naraz przez 2 tygodnie ale starszy nie dawał sobie rady z nawałem pokarmu i sam odstawił się od piersi... Tak więc kup kolagen i się smaruj. Polecam też produkty firmy Eveline Extreme 3-D - serum Idal Conture. Są zaje**ste!!!!!!!!! I to nie sprawa genetyki, moja mama nie ma takich, ani nikt w rodzinie... chyba, że ja nie z tej rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
hellious indianerka.. 21.02.08, 16:31 A ten kolagen gdzie mozna kupic? I ile taka przyjemnosc? Moje piersi maja sie fatalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: indianerka.. 21.02.08, 17:24 Znalazlam na allegro, ale drogi jak dla mnie Bede ciulac na niego, moze z czegos uszczkne Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: indianerka.. 21.02.08, 19:48 Drogo,rzeczywiście. Ale jak zrezygnuję z podjadania to za jakieś dwa miesiące powinnam uzbierać Odpowiedz Link Zgłoś
indianerka Re: indianerka.. 21.02.08, 22:57 hellious napisała: > Znalazlam na allegro, ale drogi jak dla mnie Bede ciulac na niego, moze z cz > egos uszczkne To co Wy znalazłyście ??? Odpowiedz Link Zgłoś
indianerka Re: indianerka.. 21.02.08, 22:54 Kolagen kupiłam w Tesco a po tygodniu wróciłam po nastepne 5 tubek. Jest taka seria kolagenów na piersi, brzuch, uda, pośladki. Cena od 20 zł wzwyż... ale efekty widać już po 2 tygodniach, skóra piersi staje się napięta. Na brzuch tez kupiłam i coś tam widać ale dopiero 2 tygodnie minęły... Odpowiedz Link Zgłoś
indianerka Re: indianerka.. 21.02.08, 22:49 Ja kupiłam w sklepie kosmetycznym. Jeden kosztuje ok 15zł i jest tam 200ml. starcza na ok miesiąc ale ja go zużyłam w 3 tygodnie... Zdeterminowana byłam Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: indianerka.. 22.02.08, 08:55 To my chyba znalazlysmy jakas cud mixture, bo cena ok 200 zl Poszukam w kosmetycznych w takim razie Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 W Tesco? 22.02.08, 10:41 A możesz jakieś bliższe dane podać? Producent czy coś? Bo my to na allegro znalazłyśmy cuda niewidy za spore pieniążki (100ml za prawie 100pln). A ja niebawem zaczynam ostry trening i dodatkowe wspomaganie dla skóry będzie niedzowne. Odpowiedz Link Zgłoś
indianerka Sexy Look... 22.02.08, 12:04 Firma Bielenda - preparat Sexy Look. Na opakowaniu jest napisane: aksamitne serum z efektem powiększania (mi się akurat od tego nie powiększył) i podnoszenia biustu (tutaj efekt widać ale to z powodu napięcia skóry). Perfekcyjny biust 100% naturalny kolagen. Tuba ma 125ml i jest w kolorze fioletowego bzu. Ja to kupowałam w tesco w dziale kosmetyków. Sprawdźcie jeszcze w drogeriach i kosmetycznych. Przypominam że ja smaruję się tym już kupę czasu a pierwsze efekty widziałam nie od razu. Tu liczy się sumienność... Aha... nie można tym smarować brodawek ale nie nie napisali dlaczego. I nie można stosować podczas karmienia piersią ani gdy są jakieś kłopoty zdrowotne dot. piersi. To tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Sexy Look... 22.02.08, 12:10 No to ja sobie narazie nie pouzywam Jeszcze z pol roku , bo karmie, a dziec pol roku ma opiero. Ale bede pamietac o tym specyfiku Narazie zostane przy masarzu i oliwce Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Sexy Look... 22.02.08, 12:19 Aaaa, masę razy koło tego przechodziłam i się zastanawiałam, czy warto. W każdym razie dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Sexy Look... 22.02.08, 15:43 No, zakupiłam i od dziś będę się smarować. W Rossmanie kosztuje 21,99. Odpowiedz Link Zgłoś
siwka80 Ile czasu się smarować!! 22.02.08, 15:51 Co będzie jak przestanę używać tych specyfików? Czy moja skóra będzie nadal jędrna? Odpowiedz Link Zgłoś
siwka80 Re: Sexy Look... 25.02.08, 18:17 gku25 napisała: > No, zakupiłam i od dziś będę się smarować. W Rossmanie kosztuje 21,99. Gku25 czy możesz napisać co kupiłaś? Czy widać u ciebie jakieś efekty? Bo u mnie narazie nic. Ale chyba jeszcze za wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
siwka80 Re: Sexy Look... 22.02.08, 15:47 A ja kupiłam na allegro herbatkę na napięcie skóry biustu i mają się trochę powiększyć. pije się ją dwa razy dziennie. Jest nawet dobra w smaku bo piłam ją już dziś rano. Nie mogę się doczekać na efekty!!! Chyba pójdę kupić jeszcze to serum Eveline albo ten kolagen do smarowania. Wtedy będą jeszcze lepsze efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Sexy Look... 22.02.08, 15:59 Też chciałam ją kupić. Ale na razie będę się smarować. Odpowiedz Link Zgłoś
indianerka Re: Sexy Look... 22.02.08, 16:31 mają się trochę powiększyć. pije się ją dwa razy dziennie Na powiększenie nie licz, bo się rozczarujesz ale skóra na pewno będzie ładniejsza... Odpowiedz Link Zgłoś
siwka80 Re: Sexy Look... 22.02.08, 17:07 hahaha. No właśnie. Kupiłam przed chwilą Eveline Extreme 3D do biustu, bo nie było u mnie w drogerii tego kolagenu. Posmarowalam się i musze przyznać że mnie trochę mrowi. A więc chyba już dziala!! Odpowiedz Link Zgłoś