pitu_finka 08.11.10, 16:40 Otwarto sklep z samymi zabawkami w Galerii Mokotów, na parterze na przeciwko Sephory. Poza tym jakieś zabawki zostały w samym Mothercare, to są niezależne sklepy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apaka Re: Early Learning Center w GM 08.11.10, 18:22 ale dystrybutor pewnie ten sam I pewnie tak samo wysokie ceny? A może jednak nie, orientuje się ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
domi-no1 Re: Early Learning Center w GM 08.11.10, 22:28 Jeśli ktoś sie tam wybiera to mam prośbe o sprawdzenie ceny garażu, może maja jakieś promocje na otwarcie.... Szkoda, bo nie można dowiedzieć sie nic telefonicznie, nie mają jeszcze telefonu.... Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Early Learning Center w GM 09.11.10, 08:50 Duży garaż kosztuje niestety 330 pln plus 20 samochodzików gratis. Jest jeszcze jakiś drewniany garaż za 270. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Early Learning Center w GM 09.11.10, 12:01 pitu-finka,a sa w ogóle jakieś promocje na otwarcie? Ciagle myslę nad tym duzym zamkiem wróżek .... Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Early Learning Center w GM 09.11.10, 12:58 Rozglądałam się ale nie widziałam go w tym sklepie. Był tylko jakiś rycerski czarny zamek. Promocji chyba raczej żadnych nie było niestety Odpowiedz Link Zgłoś
pati44 YES, YES, YES 09.11.10, 19:48 wreszcie nie będe musiała do Arkadii do niego dojeżdżać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś