el.dorotka 24.05.11, 10:46 Jaką elektroniczną nianie wybrać. Ktoś może polecić ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zonajana Re: Elektroniczna niania 24.05.11, 10:59 Avent philipsa. Nim mniej bajerow, tym lepiej dzialaja. Sprawdz, czy sasiedzi maja nianie. Wiele tanich nian nie ma zabezpieczen, czyli sluchasz przez nianie radia sasiadow, albo rozmowe telefoniczna z biura naprzeciwko. Jesli mieszkasz na pustkowiu, to nie ma znaczenia, ale w bloku tak. Aha, jak masz bezprzewodowy internet w domu, to tez niania musi miec zabezpieczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
koala0405 Re: Elektroniczna niania 24.05.11, 11:04 Ja mam videonianię LUVION Grand elite i jestem bardzo zadowolona. Żałuję tylko, że za późno kupiłam i na początku nabiegałam się po schodach zobaczyć czy dziecko śpi. Ale lepiej późno niż wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: Elektroniczna niania 24.05.11, 13:20 AngelCare. Niezawodna, niezniszczalna, może być z monitorem. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Elektroniczna niania 24.05.11, 14:08 angelcare jest najbardziej popularny (najlatwiej pozniej odsprzedac) Odpowiedz Link Zgłoś
25marzka25 Re: Elektroniczna niania 24.05.11, 16:33 ELEKTRONICZNA NIANIA PHILIPS AVENT SCD510 SCD 510 Taką mam i jest super.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ilovetwins angelcare 24.05.11, 17:56 dobry zasieg, nie ma zaklocen od bezprzewdodowego internetu ani od innych nian, jak tu pisala przedmowczyni co wiecej, w jednym mieszkaniu niezaleznie od siebie dzialaly nam dwie nianie, jedna pilnowala dzieci w jednym pokoju, a druga w drugim. Trzeba tylko ustawic inny kanal, i dzialają bez zarzutu! Odpowiedz Link Zgłoś
swingwasp Re: Elektroniczna niania 24.05.11, 21:19 mam Fisher Price i sobie chwalę. Nie łapie innych sygnałów, zasięg duży, nie charczy kiedy się włączy na full głos. I nie była droga jedyny minus: ta część która stoi przy dziecku nie działa na baterie tylko przez kabel - a czasem taka opcja by się nam przydała. Nie wiem czy w innych nianiach obie części działają na baterie czy tylko jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
akortas Re: Elektroniczna niania 24.05.11, 21:39 Ja używam od ponad 6 mcy Baby Ono 194 ... dobry zasięg, brak zakłóceń , a co najważniejsze sygnalizacja aktywności dziecka wzrokowa i dźwiękowa ( migające czerwone diody ). Przystępna cena ok 100zł Odpowiedz Link Zgłoś