Dodaj do ulubionych

Elektroniczna niania

24.05.11, 10:46
Jaką elektroniczną nianie wybrać. Ktoś może polecić ? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zonajana Re: Elektroniczna niania 24.05.11, 10:59
      Avent philipsa.

Nim mniej bajerow, tym lepiej dzialaja. Sprawdz, czy sasiedzi maja nianie. Wiele tanich nian nie ma zabezpieczen, czyli sluchasz przez nianie radia sasiadow, albo rozmowe telefoniczna z biura naprzeciwko. Jesli mieszkasz na pustkowiu, to nie ma znaczenia, ale w bloku tak. Aha, jak masz bezprzewodowy internet w domu, to tez niania musi miec zabezpieczenie.
    • koala0405 Re: Elektroniczna niania 24.05.11, 11:04
      Ja mam videonianię LUVION Grand elite i jestem bardzo zadowolona. Żałuję tylko, że za późno kupiłam i na początku nabiegałam się po schodach zobaczyć czy dziecko śpi. Ale lepiej późno niż wcale.
    • tempera_tura Re: Elektroniczna niania 24.05.11, 13:20
      AngelCare. Niezawodna, niezniszczalna, może być z monitorem.
    • thea19 Re: Elektroniczna niania 24.05.11, 14:08
      angelcare jest najbardziej popularny (najlatwiej pozniej odsprzedac)
      • 25marzka25 Re: Elektroniczna niania 24.05.11, 16:33
        ELEKTRONICZNA NIANIA PHILIPS AVENT SCD510 SCD 510
        Taką mam i jest super.polecam
    • ilovetwins angelcare 24.05.11, 17:56
      dobry zasieg, nie ma zaklocen od bezprzewdodowego internetu ani od innych nian, jak tu pisala przedmowczyni
      co wiecej, w jednym mieszkaniu niezaleznie od siebie dzialaly nam dwie nianie, jedna pilnowala dzieci w jednym pokoju, a druga w drugim. Trzeba tylko ustawic inny kanal, i dzialają bez zarzutu!
    • swingwasp Re: Elektroniczna niania 24.05.11, 21:19
      mam Fisher Price i sobie chwalę. Nie łapie innych sygnałów, zasięg duży, nie charczy kiedy się włączy na full głos. I nie była droga smile jedyny minus: ta część która stoi przy dziecku nie działa na baterie tylko przez kabel - a czasem taka opcja by się nam przydała. Nie wiem czy w innych nianiach obie części działają na baterie czy tylko jedna.
    • akortas Re: Elektroniczna niania 24.05.11, 21:39
      Ja używam od ponad 6 mcy Baby Ono 194 ... dobry zasięg, brak zakłóceń , a co najważniejsze sygnalizacja aktywności dziecka wzrokowa i dźwiękowa ( migające czerwone diody ). Przystępna cena ok 100zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka