amefra 01.03.12, 09:56 witam ma może ktoś informację kiedy będą pieluszki DADA w promocji w Biedronce? kiedys były b.,często a ostatnio nie mogę trafić dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonakoniczyna Re: pieluszki DADA 01.03.12, 10:39 Uzywam juz ponad rok i jeszcze NIGDY nie byly w promocji Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka78 Re: pieluszki DADA 01.03.12, 10:41 od 1 do 8 marca są po 22,99 za opakowanie Odpowiedz Link Zgłoś
noemi23 Re: pieluszki DADA 01.03.12, 13:58 A nie wiesz czy ta promocja dotyczy wszystkich miast i wszystkich Biedronek, czy może tylko wybranych? Odpowiedz Link Zgłoś
emila.dudek Re: pieluszki DADA 01.03.12, 14:52 Wybranych, głównie po remoncie Biedronki przez jakiś czas jest promocja. I nie tylko na pieluszki Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka78 Re: pieluszki DADA 01.03.12, 19:05 Możliwe że w wybranych. Wczoraj dostałam ulotkę, ale ta biedronka nie była remontowana ani nie jest nowa więc nie wiem dlaczego akurat tam jest promocja. Odpowiedz Link Zgłoś
emila.dudek Re: pieluszki DADA 01.03.12, 19:40 Bo czasami jest tez promocja w wybranych. W mojej jeszcze nigdy nie było, mieszkam w małym miasteczku, a tu ludzi pełno i bez promocji Odpowiedz Link Zgłoś
hela_mela Re: pieluszki DADA 01.03.12, 18:16 dzisiaj w biedronce widzialam dada 28,99zl/54szt - wychodzi 53gr/szt. Dzisiaj również kupiłam w tesco sleep & play pampers 26.99/58szt czyli 46gr/szt. I tak zastanawiam się czy dada są lepsze od pampers - jakoś nie wierzę. Więc dlaczego niektórzy uważają, że dada są tańsze od pampersów. Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: pieluszki DADA 01.03.12, 18:20 wg mnie dada są zdecydowanie lepsze od sleep&play (przynajmniej od tych które kupowałam 5 lat temu dla syna, może teraz się poprawiły). imo najlepsze sa tesco zielone Odpowiedz Link Zgłoś
kudlata1 Re: pieluszki DADA 01.03.12, 18:54 wg mnie Dady też są lepsze. Wygrywają z nimi tylko pampersy w białym opak. Premium Care Odpowiedz Link Zgłoś
emila.dudek Re: pieluszki DADA 01.03.12, 19:41 Bo DADA to są pieluszki robione przez Pampersa. Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 Re: pieluszki DADA 01.03.12, 20:44 Moja dzieci musze środku nocy przebierać żeby rano nie byli przesikani jak mają dady Jednak u nas TYLKO pampers dają rade .. Teraz w realu pampersy r.4 wychodzą po 0,61 gr więc tragedi nie ma ... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar Re: pieluszki DADA 01.03.12, 20:56 dla mnie te pieluchy sa koszmarne jak mozna je do pampersów porównywać? Odpowiedz Link Zgłoś
kudlata1 Re: pieluszki DADA 02.03.12, 10:56 mówimy o NOWYCH pieluszkach Dada, tych w biało-zielonym opakowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: pieluszki DADA 02.03.12, 13:55 kudlata1 napisała: > mówimy o NOWYCH pieluszkach Dada, tych w biało-zielonym opakowaniu Nowe czy nie nowe, nijak mają się do Pampersów. Zachęcona zachwytami na forum kupiłam Dada i niestety nie dość,że droższe od promocyjnych Pampersów to na dodatek różnica bardzo duża na minus dla Dada. I mojemu synkowi nie wystarczają na noc, przesikuje Dada tak samo jak Huggies, obecnie sprawdzają się tylko Pampersy. Odpowiedz Link Zgłoś
pomilak1 Re: pieluszki DADA 02.03.12, 14:16 ja też uważam że Dada nijak się ma do Pampersów. Kupiłam raz zachęcona przez koleżankę i użyłam dosłownie kilka sztuk- resztę oddałam u siebie w przychodni. Ja kupuję zarówno sleep&play jak i active (active częściej) Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: pieluszki DADA 02.03.12, 13:58 emila.dudek napisała: > Bo DADA to są pieluszki robione przez Pampersa. To, że są robione przez fabrykę produkującą Pampersy nie oznacza, że są jednakowe (o ile w ogóle są produkowane przez tego samego producenta bo jakoś Procter&Gamble się do tego nie przyznaje). A niestety nie są. Tak samo jak inne są Huggiesy w kartonach sprzedawane w Biedronce, a inne są te w foliowych paczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: pieluszki DADA 02.03.12, 18:11 Kupiłam dziś w normalnej cenie, żadnej promo nie było. Odpowiedz Link Zgłoś