24.10.12, 22:55
Ktos mial dla siebie lub dziecka?wiem,ze sa tutaj milosniczki uggow,wiec moze i moon booty komus sie podobaja?Szukam czegos przykuwajacego uwage,dla siebie i syna.
Jak nie moon boots to co jeszcze ma odjechane ksztalty,a jest wygodne i trwale.
Klasyczne kozaki juz mi sie “przejadly“
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: moon boot 25.10.12, 08:39
      to juz wg ciebie nie wyglada sie w tego typu butach jak stara baba ze wsi z nogami w gipsie...? wink
      czy zmieniasz styl z eleganckiego na...? tongue_out
      • edelstein Re: moon boot 25.10.12, 10:23
        Pomylilas mnie z kimstongue_out po prostu szukam fajnych butow,Uggi do mnie nie przemawiaja.Moon bootsy miewaja ciekawe aranzacje.Choc na zime tutaj beda za cieple pewnie,zdziwie sie jak snieg padac bedzietongue_out butow od groma,a mi jakos nic nie pasuje.
        • patatajowa Re: moon boot 25.10.12, 10:38
          nie wydaje mi sie bo akurat sie udzielałam w watkach o tego typu butach wink

"Autor: edelstein 26.09.12, 18:19
          Ja bym uggow nie wziela nawet jakby za zlotowke sprzedawali,szkaradztwo jakich malo.Wiekszosc kobiet wyglada w takuch butach jak grube baby z pola."
          Re: Buty EMU dla dziecka Warto ?
          edelstein 28.09.12, 15:31
          Prywatni ortopedzi juz zacieraja rece.Jak patrze na te wykoslawione stopy w Emu,Uggach itp.to mi slabo. "

pomyliłam tylko grubą babe ze starą wink
          • patatajowa Re: moon boot 25.10.12, 10:40
            obejrzałm sobie te moon bootsy-faktycznie biją uggi stylistyką na głowe tongue_out
            ale co kto lubi...
            • edelstein Re: moon boot 25.10.12, 11:15
              Zapomnialas tez podkreslic “wiekszosc“.W Uggach wygladaja dobrze nastolatki i panie do 35 z szczuplymi racicami do nieba,wysokie i z mala stopa.Ja chce cos fajnego co nie bedzie mi skracalo sylwetki,robilo z nog pnia,dobrze trzymalo stopy.Syn ma dlugie racicewinkjemu pasuja wiec kazde buty,maja tylko trzymac prawidlowo noge dziecka.To,ze Uggi tego nie robia to juz napisali lekarze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka