Dodaj do ulubionych

łóżeczko klupś

13.07.04, 13:12
mam zamiar zakupić łóżeczko radek 2 kołyska z szufladą i mam kilka pytań do
mam które już zakupiły:
czy po zablokowaniu bieguów mozna bezpiecznie korzystać z przewiajaka na
łóżeczko? (czy jest solidnie unieruchomione?)
czy szuflada jest drewniana w całości czy tylko front - i jak to się
prezentuje (czy nie wygląda tandetnie??)
czy miałyście wybarwienie teak - i jak się prezentuje - w drewexie to
wybarwienie nie wygląda najlepiej bo drewno nie jest solidnie pokryte i widać
przebarwione sęki i słojesad poza tym jakiś ten kolor pomarańczowy - widziałam
w sklepie tylko model klupsia z księżycami i gwiazdkami i ten na moje oko
pomalowany był rewelacyjnie...
pozdarwiam MB
Obserwuj wątek
    • yessa Re: łóżeczko klupś 13.07.04, 21:44
      Mam takowe łóżeczko i szczerze polecam.
      Mój synek ma miesiąc, używam przewijaka nie blokując opcji bujania. Z tym że
      nigdy nie zostawiam dziecka bez opieki, nawet jesli po coś sięgam, trzymam rekę
      na brzuszku Bartusia.
      Łóżko można zblokowac na chwilę i na stałe. Przy tej pierwszej możliwości nie
      blokujesię zupełnie na sztywno, troszke się kiwa, co zupełnie jednak nie
      przeszkadza, Drugiej opcji jeszcze nie sprawdzaliśmy.
      Wykonane jest bardzo starannie. My mamy sosnę, teaka nie widziałam na żywo.
      Szuflada boki ma drewniane, spód jest z płyty.
      Pozdrawiam
      Jola
      • aqua_77 Re: łóżeczko klupś 14.07.04, 11:28
        Czy to łózeczko Radek V?
        Bo na stronie Klupsa widzialam lozeczko Radek z biegunami, ale bez szuflady...
        A bardzo mnie to zainteresowalo, bo generalnie opetalam sie, zeby kupic dziecku
        kolyske, bo podobno bardzo sie dobrze w nich czuja. Tyle, ze podobno taka
        kolyska starcza na bardzo krotko, wiec stwierdzilam, ze to nie ma sensu.
        Moze wiec najlepszym rozwiazaniem, jest takie wlasnie lozeczko...
        • mariannabo Re: łóżeczko klupś 15.07.04, 08:57
          to Radek II z na biegunach z szufladą... jest kilka postów na jego temat i
          dziewczyny sobie bardzo chwalą... z kołyski dziecko szybko wyrośnie a potem
          kolejny zakup... dlatego to rozwiązanie wydaje mi się optymalne (podobno do 3
          roku spokojnie)... po jakimś czasie można bieguny zablokować na stałe i mamy
          zwykle łóżeczko. Bieguny są o tyle sprytne że kołyszą się na drewnianej
          konstrukcji - i nie niszczą podłogismile ja zamówiłam wczoraj to łóżko przez
          internet - mam nadzieję że wykonanie jest porządne - bo opierałam się jedynie
          na opiniach dziewczyn z forum...
          • cortinka Re: łóżeczko klupś 15.07.04, 10:58
            A ile zapłaciłaś za to łóżeczko i w jakim sklepie internetowym je zamówiłaś?
            Daj znać jak Ci się podoba kiedy je dostaniesz, bo też jestem zainteresowana
            tym łóżeczkiem a widziałam je tylko w katalogu, więc jestem ciekawa opinii.
            Cortinka
            • mariannabo Re: łóżeczko klupś 16.07.04, 11:33
              zakupiłam na www.tanimarket.pl. odcień teak kosztuje 329 zł a sosmna 299. Można
              osobiście odbierać w Markach koło Warszawy. Too chyba niezła cena choć różnice
              nie są duże 30-50 zł... ale przy dużych zakupach takich jak wyprawka dla
              dziecka każda suma się liczy. Dobre rabaty daje też sklep przy solidarności w
              warszawie (Wózki) zakupiliśmy tam wózeczek ze sporym rabatem i pewnie dla tego
              dostałam super cenę na pościel. Łóżeczka Klupsia też mają...
    • mamadawida1 Re: łóżeczko klupś 15.07.04, 11:07
      mam takowe łóżeczko, jestem z niego bardzo zadowolona, mój synek ma 9 miesięcy.
      Po zablokowaniu łóżeczko troszeczkę się rusza wiec nie wiem jak to bedzie z tym
      przewijakiem, ale jezeli masz miejsce to polecam z tej samej firmy polke z
      przewijakiem, mam i jestem bardzo zadowolona. Szuflada jest drewniana tylko od
      frontu, ale nie prezentuje sie tandetnie. Generalnie lozeczko nie jest drogie,
      a jest bardzo ladne i fajne, kazdy kto je u mnie widzial byl zachwycony takim
      rozwiazaniem, bo nie trzeba kupowac kołyski.
    • kasiaemil Re: łóżeczko klupś 15.07.04, 13:21
      Witam,
      Łóżeko jest świetne. Polecam!
      Ja kupiłam w Bobasmarkecie, mieli oni z tego co znalazłam najtansze ceny na
      łóżeczka Klupsia. Mam właśnie kolor Teak, który jest bardzo ładnyw wykonaniu
      Klupsia. Podaję link do strony z łóżeczkiem, gdzie kupiłam:
      www.bobasmarket.pl/pages/product.php?product=lozeczka&page=1&item=4&menu=lozeczka
      • coronella Re: łóżeczko klupś 15.07.04, 21:33
        kasioemil, przepraszam, ze się wtrącam, ale na forum nie mozna reklamowac
        swoich sklepów. Wszyscy juz widza, co reklamujesz, a więc daj spokój. Nie jest
        to jedyny sklep internetowy. I jakoś trudno uwierzyć mi, że wszystko tam
        kupujesz. ceny wcale nie sa najatrakcyjniejsze.

Zamieść oficjalnie reklame, jest na to miejsce.
    • lgosia1 Re: łóżeczko klupś 15.07.04, 16:27
      mam to łóżeczko i szczerze polecam. co do przewijaka to każdy który widziałam w
      sklepie ma ograniczniki więc na łóżeczku się nie przesuwa. my używamy
      przewijaka z powodzeniem przy odblokowanej kołysce
      • katryn Re: łóżeczko klupś 15.07.04, 19:45
        Hej,
        U mnie Radek II to byl jeden z nieudanych zakupow. Dziecinka, owszem,
        tolerowala kolysanie (choc wcale jej nie usypialo), ale mniej wiecej do
        ukonczenia 1 miesiaca. Potem zablokowalismy lozeczko na amen (teraz moja mala
        dziewczynka ma 3 miesiace) i pewnie w takim stanie postoi, dopoki dzidziulek z
        niego nie wyrosnie. A zablokowane do konca tez troszeczke sie rusza.

Pozdrawiam
        Kasia
    • coronella Re: łóżeczko klupś 16.07.04, 12:07
      Ja mam ten ciemniejszy kolor, nie wiem jak sie nazywa, prezentuje sie super,
      moim zdaniem lepiej, niz te jasniejsze.
    • dorotap75 Re: łóżeczko klupś 16.07.04, 14:16
      dziewczyny!
      dajcie mi proszę stronę internetową klupsia.
      bo jak wchodzę w www.klups.pl, to jest napisane, że strona w przygotowaniu..
      a piszecie, że ze strony wiecie, że..
      też się przymierzam do kupienia klupsia. zależy mi jednak na wyjmowanych
      szczebelkach i nie wiem, czy wszystkie modele mają.
      pozdraiwam!!
      Dorota
      • izac6 strona działa 16.07.04, 21:34
        Wchodziłam dopiero co i mozna zobaczyć.
        www.klups-gostyn.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka