Dodaj do ulubionych

imaginext w Pepco

13.04.17, 19:31
dzis niechcacy udało mi sie kupic w Pepcko 2 samoloty Imaginext

1. SAMOLOT ODRZUTOWIEC BDY57
2. TURBOHELIKOPTER BGY18 BDY45

Szczescie syna i błysk w oku jak je zobaczył w sklepie bezcenne ..

jakiez było moje zdziwienie gdy po wyjeciu z kartonu okazało sie ze samoloty mowia po czesku..!
Nie spodziewałm sie tego zupełnie.. on niby mowi ze mu nie przeszkadza... ale mi troche tak. Mamy spory zestaw tych zabawek i fajnie sie dzieci nimi bawia i fajnie jak zabawki wspołgraja.. gadaja ze soba.. Teraz nie wiem co z tym fantem zrobic..
Czy u was tez sa zabawki w innych jezykach? ?? czy moge zwrócic zabawke rozpakowana ? ..( nawet nie wiem czy nie wyrzuciłam paragonu , bo mi do głowy nie przyszło ze bede zwracała..
Kupowałam juz w Pepco Imaginext i zawsze były po polsku..

aha , cena fajna : 30 zł za sztuke.. Innych modeli ni było tylko te 2
Obserwuj wątek
    • eesti_2005 Re: imaginext w Pepco 13.04.17, 21:19
      Parę dni temu też kupiłam te same samoloty (wypatrzyłam je w moim markecie, choć wcześniej wszędzie w Estonii szukałam Imaginext i nigdzie nie było w sprzedaży), na dodatek po 4 euro za sztukę big_grin Ale one gadają poprzez tę funkcję Action Tech? Tzn w połączeniu z centrum ratunkowym? My mamy wszystkie samoloty i inne zabawki Imaginext sprzed kilku lat, bez tej funkcji. A syn dostanie je dopiero za tydzień na urodziny.
      • eesti_2005 Re: imaginext w Pepco 13.04.17, 21:33
        Aż otworzyłam i sprawdziłam wink Nasze gadają po węgiersku i opis na pudełku też jest po węgiersku. A U Ciebie w jakim języku jest opis?
    • patatajowa Re: imaginext w Pepco 13.04.17, 21:27
      ale beda jaja jak te polskie naucza sie czeskiego i wszystkie zaczna ci gadac w tym jezyku... https://emotikona.pl/emotikony/pic/01icon_lol2.gif
    • koza_w_rajtuzach Re: imaginext w Pepco 15.04.17, 12:30
      A niech sobie gadaja po czesku? Co ci to przeszkadza big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka