fulvia16 19.07.05, 00:06 Witam, czy możecie mi polecić jakiś fajny sprawdzony sterylizator parowy elektryczny, w którym można sterylizować butelki, laktator itp różnych firm, a nie tylko firmy, której jest sterylizator? z góry wielkie dzięki Fulvia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwajkowska Re: sterylizator 19.07.05, 06:53 ja mam Aventu, ale i butelki Aventu. Kupowałam na allegro, tam są różne sterylizatory, nowe i używane. Taki jak ja mam można kupić zdecydowanie taniej niż w sklepie (170 zamiast 300). Dodam, że jestem zadowolona. pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaj10 Re: sterylizator 19.07.05, 06:57 Ja kupiłam sterylizator mikrofalowy Aventu kupiłam nowy w sklepie za 110zł w komplecie dołączone były 2 duże butelki Avent. Ja sterylizuje w nim dosłownie wszystko, łyżeczki, smoczki, itp. Pozdrawiam Agnieszka i 9 miesięczny Pawełek Odpowiedz Link Zgłoś
mania3 Re: sterylizator 19.07.05, 09:34 Ja też używam Aventu Sterylizuję w nim wszystko i jestem z niego zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś