pacynka27 27.04.06, 16:08 Moja chrześnica miała w zeszłym roku sandałki tej firmy. Były super na codzień do wściekania się na dworze. Chciałabym kupić podobne dla swojego synka. Wiecie gdzie w internecie mozna je kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eszulczewska Re: sandałki SANDIC 28.04.06, 10:13 Chyba chodzi o SANTIC. Gdzie w necie to nie wiem, ale w Poznaniu to wiem Moja Ola od 3 lat w każde lato biega w tych sandałkach. Pzdr., Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
lena99 Re: sandałki SANDIC 28.04.06, 16:40 Hej, a mozesz napisać gdzie mozna je kupic w Poznaniu? I jaka cena? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
eszulczewska Re: sandałki SANDIC 30.04.06, 20:38 W Poznaniu: os Wichowe Wzgóra (od ul. MUrawa - na przeciw sklepu Albert) jest pasaż z malym sklepikiem z butami. Tam wlasnie kupilam. Cena 45zł. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka27 Re: sandałki SANDIC 28.04.06, 11:06 Możliwe że Santic pewnie źle zapamiętałam. Butki są wygodniutkie. Przydały by się do zabawy na dworze. Będę szukać.. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: sandałki SANDIC 28.04.06, 11:30 www.santic.com.pl/ może napisz do nich maila z zapytaniem gdzie można kupić te buciki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka27 Re: sandałki SANTiC 28.04.06, 11:56 Bardzo dziękuję, już do nich piszę Odpowiedz Link Zgłoś
soffica Re: sandałki SANTiC 28.04.06, 16:16 Ja z innej beczki "sandałki do wściekania się na dworze" -uśmiałam się serdecznie. Dzięki za poprawę humoru Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka27 Re: sandałki SANTiC 28.04.06, 16:34 No może to i śmieszne ale prawdziwe Mieszkamy w domku i wszystkie okoliczne dzieciaki latają od wiosny do jesieni jak wściekłe psiaki. Zazdroszczę im, ja dzieciństwo spedziłam w bloku. Odpowiedz Link Zgłoś