mamadamianka 15.07.06, 16:14 NIestety nie moge się opalać z powodu pewnego choróbska- wcale!!! straszne dla mnie bo uwielbiam, ale niestety.... Nie cierpie być blada. Jakie sa dobre samoopalacze? czy osobno trzeba do twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilla29 Re: jaki dobry samoopalacz? 15.07.06, 21:56 Podciągam.Ja niecierpię sie opalać .Też poszukuję samoopalacza ,ale czy istnieje taki który by nie śmierdział????? Odpowiedz Link Zgłoś
mania3 Re: jaki dobry samoopalacz? 16.07.06, 00:22 Ja też nie przepadam za opalaniem a jeszcze bardziej nie lubie samoopalaczy, własnie ze względu na zapach.Polecam Balsam do ciała Garnier "skóra muśnięta słońcem".Nadaje on delikatny koloryt, dzięki czemu nie robi plam i po kilku uzyciach możesz osiągnąc taką intensywnośc koloru jaka Ci odpowiada.Co ważne, nie smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
karol987 Re: jaki dobry samoopalacz? 16.07.06, 00:35 Ja polecam balsam brązujacy Sopot. A tu niedawny wątek na ten temat: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=43403617&a=43403617 NASI CHŁOPCY Odpowiedz Link Zgłoś
iws Re: jaki dobry samoopalacz? 16.07.06, 06:32 do twarzy polecam samoopalacz vichy, kosztuje dużo ale jest wart swojej ceny! ja uzywam od lat, daje ładny kolor buźki, nie smierdzi. natomiast do ciała też uzywałam balsamu brazujacego sopot, jest ok, ale nie rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
dollores1 Re: jaki dobry samoopalacz? 17.07.06, 12:17 Ja też używam samoopalacza do twarzy i dekoldu Vichy (forma chusteczek) i uważam że jest rewelacyjny. Nadaje intensywny kolor, nie ma zacieków, nie śmierdzi, równomiernie się zmywa. Jak dla mnie ma same zalety. Jedyna wada to cena - ok. 5 zł za chusteczkę ( starcza na posmarowanie twarzy, dekoldu i czegoś jeszcze, np. ramion). Odpowiedz Link Zgłoś
smellson Re: jaki dobry samoopalacz? 17.07.06, 12:45 naprawdę świetny jest samooplalacz Loreal Bronze, miałam ten z pompką, i do twarzy i do ciała...kosztuje ok 50 zł ale miałam go przez 2 sezony Odpowiedz Link Zgłoś