Gość: guest IP: *.* 18.04.01, 18:13 Chciałabym kupić wrotki lub rolki dla dzieci w wieku 3l. i 5l.Doradźcie mi proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Wrotki IP: *.* 20.04.01, 20:13 Ja kupiłam synkom rolki, gdy mieli dokładnie tyle, co twoje dzieciaki 3 i 5 lat. W naszym przypadku to było za wcześnie. "Jazda" w wykonaniu chłopaków polegała na tym, że ja albo mąż ich ciągniemy, a oni trzymają się nas kurczowo. Im to się nawet podobało, nam nie za bardzo. Wszelkie proby nauczenia ich właściwych kroków spełzły na niczym. Dopiero rok później starszy zaczął coś chwytać, ale wtedy musielismy kupić mu nowe rolki bo stare były juz za małe. PozdrawiamBeata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Wrotki IP: *.* 22.04.01, 22:21 Beato!Dziękuję bardzo za odpowiedź. Oprzytomniałam. Myślę, że masz rację i jazda na wrotkach w wykonaniu moich dzieci będzie wyglądać dokładnie tak jak u Ciebie. Chyba poczekam z tym jeszcze trochę i na razie wymyślę im jakieś inne zajęcia.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś