Gość: guest IP: *.* 04.07.01, 10:03 Hej Dziewczyny ! Chciałabym poprosić Was o radę. Muszę kupić lekki wózek spacerowy. Mieszkam niestety na 3 piętrze i będę musiała sobie ten wózek wnosić. Poradźcie mi jaki model kupić ? Dzięki za rady.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Lekki wózek spacerowy IP: *.* 04.07.01, 10:51 Czesć!Miało być jaki wózek kupić, ale odpowiem ci z innej strony: nie kupuj wózka Hauck Speed (chyba tak się pisze). Owszem jest b.lekki i składa się jednym ruchem to na plus, ale po kilku tygodniach koła siadają-tzn tracą swoją zwrotnosć, a to ważne jesli się do tego przyzwyczaisz. M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Lekki wózek spacerowy IP: *.* 04.07.01, 11:08 Najlżejszy jest Graco City Sport (o ile dobrze pamiętam nazwę). Jest to dość mały i niski wózek, waży 3,6 kg. Moja koleżanka wozi w nim 15 miesięczne dziecko, jest bardzo zadowolona. Oczywiście nie ma w nim tak wiele miejsca, jak w większych wózkach, ale Piotruś się mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Lekki wózek spacerowy IP: *.* 06.07.01, 07:52 Też doradzę ci jakiego wózka nie kupuj, owszem jest ładny, funkcujny ale cholernie ciężki 14 kg ! jak ja kupowałam wózek niestety nie zwracałam na to uwagi udanego zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Lekki wózek spacerowy IP: *.* 06.07.01, 07:54 zapomniałam podać nazwę wózka -ten ciężar to BABY WELT. Odpowiedz Link Zgłoś