enna 04.06.07, 12:43 NIgdzie nie mogę znaleźć takich małych, ewentualnie są różowe z falbankami dla dziewczyn na pieluchę chciałabym na plaży zakładać je zamiast pieluszki, a chodzenie na golasa nie wchodzi dla mnie w grę pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malizka Re: gdzie kupić majtki chłopięce 80/86? 04.06.07, 13:11 nie wiem gdzie kupić takie małe majtki, ale ja w zeszłym roku nad morzem zakładałam córce w takim właśnie rozmiarze pieluchomajtki do pływania Huggies. Są bardzo kolorowe. Po bokach mają wstawki np. niebieskie dla chłopca(ale są też zielone i różowe) z przodu i z tyłu mają postacie z bajek. Do kupienia w każdym hipermarkecie. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: gdzie kupić majtki chłopięce 80/86? 04.06.07, 14:07 Moja córka w wieku 2 lat i 2 miesięcy nosi rozmiar 80 i też miałam problem z kupieniem jej majtek (nie na plaże, tylko jako bielizna) okazało się że spokojnie można kupować rozmiar 98 - 104 a nawet większe bo normalnie pasują (choć obcisłe nie są , jedne nawet mamy z rozmiarem z metki 122 Teraz jak potrzebuję kupić to się nie sugeruję rozmiarem tylko oglądam jakie są na wielkość - spróbuj tak, na pewno znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: gdzie kupić majtki chłopięce 80/86? 07.06.07, 10:44 ja w zesżłum roku kupiłam synkowi na allegro używane co prawda ale kąpielówki na 86 śliczne niebieskie w rybki- na plazy prezentował się super, a i pielucha sie zmieściła dalam coś ok 6-8 zl. Poszukaj- wyprałam kilka razy raz w wysokiej temperaturze i pachniały "nowością" Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: gdzie kupić majtki chłopięce 80/86? 04.06.07, 14:11 W C&A jest dużo majtek, nie wiem czy akurat taki rozmiar ale te na 92 są malutkie więc pewnie będą dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
zabole29 Re: gdzie kupić majtki chłopięce 80/86? 04.06.07, 14:13 Ja kupowalam w H&M w Arkadii - jest spory wybor Odpowiedz Link Zgłoś
enna Re: gdzie kupić majtki chłopięce 80/86? 04.06.07, 14:38 Dzięki dziewczyny. Ostatnio byłam w H&M w Złotych Tarasach i były same giganty. Mój synek ma półtora roku, jest wysoki i strasznie szczupły. Pupinę ma naprawdę niedużą i wszystko, co do tej pory widziałam wydawało mi się na niego za wielkie. Oczywiście Little Swimmers mamy, ale nie chcę go cały czas w tym trzymać, co zresztą sugerował mi nawet mój pediatra. Wybiorę sie chyba do Arkadii i do C&A. A widziałyście cos takiego moze w Smyku? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: gdzie kupić majtki chłopięce 80/86? 04.06.07, 14:41 Jak będziesz w Arkadii to zobacz też w BHS tam też są takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
linearka Re: gdzie kupić majtki chłopięce 80/86? 04.06.07, 15:04 Mój też ma 1,5 roczku i kupiłam mu w zeszłym tygodniu w Smyku na Sadybie. Fantastyczne, błękitne kąpielówki W rozmiarze 110!!!!! One są naprawdę maleńkie! Kubusiowi ledwo wchodzą! Nie sugeruj się rozmiarem tylko wizualnie zobacz i oceń! Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: gdzie kupić majtki chłopięce 80/86? 04.06.07, 17:45 moj ma troche ponad 1,5 roku nosi rozmiar 86/92 kupiłam rozmiar 2-4 lata w H&M (troche luźne) lepsze są z Gap'a 3T, ale te sa chyba tylko na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: gdzie kupić majtki chłopięce 80/86? 05.06.07, 14:08 w smyku kupilam kiedys piekne... bokserki (!) w tym rozmiarze Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: gdzie kupić majtki chłopięce 80/86? 05.06.07, 14:15 W KappAhlu są slipki i bokserki w tak małych rozmiarach. Są świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
bella16 Re: gdzie kupić majtki chłopięce 80/86? 05.06.07, 14:33 Ja mam juz całkiem niezły zapasik taowych majtek bo powoli zegnamy się z pieluchą, kupione różnie, kilka par w Zarze (rozmiar na 2 lata), H&M, kilka par na bazarze osiedlowym, kilka w zeszłym roku przed wakacjami w Carrefourze (po 3 złote produkowane przez Key), kilka par kupione w osiedlowym sklepie firmy Atlantic (rónie drogie jak Zara). Teraz bym chciała takie bokserki, ale poza kąpielowymi (tu sie kłania Zara-mają cudne) to w takim lilipucim rozmiarze nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
irenka_n Re: gdzie kupić majtki chłopięce 80/86? 05.06.07, 16:06 bokserki w dość małych rozmiarach (od 92 chyba) widziałam w H&M a majtki rozmiar 98/104 kupiłam w C&A (siedmiopak za chyba 19,90) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek.w.77 Re: gdzie kupić majtki chłopięce 80/86? 05.06.07, 14:38 Kolorino (DREWEX) - oni mają dużą ofertę bawełnianych majtusiów dla chłopców w różnych rozmiarach. Warto poszukać ich sklepów, bo z pewnością coś wybierzesz. Wklejam stronkę z lokalizacją sklepów: glinki.com/?l=aurjvb Odpowiedz Link Zgłoś
ewaand Re: gdzie kupić majtki chłopięce 80/86? 05.06.07, 15:30 W Mothercare i nigdzie indziej nie znalazłam majtek na mojego chudego 2 latka jak przestał chodzić z pieluchą. Ładne trwałe i kolorowe. Ja na początek kupowałam mu rozmiar na 1,5 roku i były super i co ważne nie deformują się mimo, że bardzo kolorowe nie odbarwiają si ę ani nie farbują. Do tej pory mimo, że ma prawie 7 lat kupuje mu majtki tylko w tym sklepie. Zwykle przy okazji letnich wyprzedaży na przełomie czerwca i lipca są mocno przecenione. Polecam bo naprawdę warto, a chłopiec w wiszących za dużych gaciach wygląda nie ciekawie. pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
wagla Re: gdzie kupić majtki chłopięce 80/86? 06.06.07, 22:22 Ja kupiłam przez internet białe (z czymś) majteczki "marcinkowskiego" pakowane po trzy sztuki i to było mało na jedno dziecko na plażę. Dla dwulatków kupiłam rozmiar 104 i były dobre. Rozmiarówka jest mała i nadawały się dla chłopca i dziewczynki. Wklejam linka może się przyda. www.ciuszki.internetdsl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: gdzie kupić majtki chłopięce 80/86? 07.06.07, 07:24 Wczoraj w C&A widziałam chłopięce kąpielówki w rozmiarze 74/80. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: BHS 07.06.07, 21:40 Nie wiem, jak chłopięce, ale dziewczęce majteczki są tam dosyć małe. My akurat ostatnio uzywamy rozmiarówki 98/104, ale z firm BHD, H&M, C&A, te z BHS są najmniejsze, więc może chlopięce też. Pewnie są mniejsze rozmiary też. aga Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: BHS 08.06.07, 11:18 dawno temu też szukałam zwykłych dziewczęcych majtek na 86. Znalazłam w Kaph Ahlu - może i chłopięce mają. Napewno były w C&A - ostatnio nawet kąpielówki na 86 widziałam - takie z nogaweczką, z Bobem Budowniczym. K Odpowiedz Link Zgłoś