Dodaj do ulubionych

Rowerek INJUSA

21.08.07, 21:38
Zastanawiamy się właśnie nad kupieniem synkowi rowerku hiszpańskiej
firmy INJUSA; takiego 8w1 - m.in. rowerek, jeździk, pchacz w jednym.
Najtańszy nie jest - na Allegro kosztuje 329 zł, a nie chciałabym
wyrzucić pieniędzy na jakiś badziew, dlatego chciałabym zapytać - ma
ktoś z Was?
Polecacie?
Odradzacie?
Obserwuj wątek
    • agaruda1 Re: Rowerek INJUSA 21.08.07, 22:57
      Rowerek jest fajny, mlody bardzo go lubi, wrecz jest zachwycony. Jest stabilny,
      dobrze wykonany, mocny, solidny. Do bani jest bujak (ta podstawka znaczy), ale
      ja z niego nie korzystalam.
      Nie wiem, czy to zalety czy wady: kolka maja lekki opor - zaleta, bo jak go pcha
      to nie szoruje twarza o podloge, chyba wada albo zaleta - bo jak sie bedzie sam
      odpychal to mlody nie rozpedzi sie do niebotycznych predkosci.
      Kierownica lekko skretna.
      Na razie jeszcze nie do konca dosiega do podlogi, ma 80 cm dlugosci(mlody
      oczywiscie). Prawie dosiega tez do pedalow.
      Rowerek jest dosc cichy, zadnych zgrzytow czy piskow.
      Pozdrawiam
      Aga
    • wacyn10 Re: Rowerek INJUSA 21.08.07, 23:00
      cześć,
      my kupiliśmy rowerek tej firmy synkowi ale chyba 4 w jednym (bez tego bujaczka
      dla bobasów). Tak czy tak wygląda tak samo i: nie mam zastrzeżeń co do wyglądu i
      solidności (choć jest plastikowy). Jedyny feler to fakt, że rączką dla rodzica
      nie można kierować. Jest ona zamocowana na stałe i żeby zmienić kierunek ruchu
      jeździka musisz się schylać żeby przekręcić kierownicę. NIe wiem w jakim wieku
      jest Twoje dziecko - moje ma rok i pasy bezpieczeństwa takie ścisłe materiałowe
      nieźle się sprawdzają. Dla starszych chyba nie bardzo.... Lepsze są barierki po
      prostu. Sąsiadka ma rowerek z barierką dla 2letniego dziecka kupiony za 100 pln
      w supermarkecie i ma on tę przewagę nad naszym, że kierujesz rączką i cały
      rowerek jest zrobiony z części aluminiowych. NIe wygląda tak ładnie jak nasz ale
      napewno solidniej... Krótko mówiąc - INJUSA ok ale dla mniejszych dzieciaczków i
      jak chce ci się schylać zmieniając kierunkismile
    • evalicos Re: Rowerek INJUSA 22.08.07, 10:19
      Dzięki za wasze opinie. Mój synek ma rok, rowerek ma być prezentem
      na 1 urodziny właśnie.
      Chyba przekonałyście mnie do zakupu smile
      Pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka