miloja 21.04.04, 08:55 Hej! Czy ktoś miał przeprowadzaną kontrolę z zus-u w sprawie zasiłku wychowawczego? Ja się o takowy staram i na jutro mam zapowiedzianą kontrolę w domu.Czuję się jak przestępca((Jakie zadają pytania,bo bardzo się boję,że coś zawalę.Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafalxman Re: KONTROLA ZUS-pilne 23.04.04, 12:25 witam cie serdecznie mam do ciebie pytanko czemu miałas ta kontrole z ZUSU i jak ona przebiegała tzn o co pytali ???? Odpowiedz Link Zgłoś
miloja Re: KONTROLA ZUS-pilne 23.04.04, 17:18 No tak jestem już PO.Kontrolowali mnie,bo nie za długo pracowałam przed urlopem,więc było to podejrzane. Na szczęście było spokojnie.Taki trochę wywiad,ale niezbyt szczegółowy.Na decyzję i tak trzeba czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
rafalxman Re: KONTROLA ZUS-pilne 24.04.04, 18:58 Witam ponownie mam pytanko czy ty byłas na zwolnieniu bo byłas w ciazy czy inaczej to było bo ja własnie pracuje od 19.04.2004 i jestem chyba w ciazy przynajmniej test tak mi powiedział umowe mam na 5 lat do lekarza jutro ide ale nie po zwolnienie tylko spytac co i jak czyli moze mi powiesz ile musze pracowac bym dostała potem ten zasiłek wychowawczy i bym kontroli z zus nie miała podzrawiam i czekam na info Odpowiedz Link Zgłoś