moofka 27.02.13, 09:52 kobiety moze wiecie zlozylam wczoraj pit elektronicznie i przypomnialam sobie ze niedawno zmienilam nr rachunku musze isc o us zlozyc ZAP3? Czy moge elektronicznie i drugie, czy to nie szkodzi ze po dacie zlozenia zeznania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lejdi111 Re: pit i numer konta 27.02.13, 10:01 najlepiej zadzwoń w tej sprawie do US. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: pit i numer konta 27.02.13, 10:05 Oczywiście, że możesz, a nawet powinnaś, skoro chcesz te pieniądze na konto już, a nie latać za nimi za pół roku. Wydaje mi się, że po dacie złożenia zeznania trzeba zaznaczyć opcję "korekta" dokładając/zmieniając jakiekolwiek dane, faktycznie zadzwoń do swojego US żeby się upewnić. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: pit i numer konta 27.02.13, 10:07 ZAP3 trzeba prawdopodobnie osobiście (tak jak kiedyś trzeba bylo NIP3 tylko osobiście). I Moofko zrób jak najszybciej, żeby zdążyli poprawić w swojej bazie, zanim ci rozliczą pit. Odpowiedz Link Zgłoś
nitka111 Re: pit i numer konta 27.02.13, 12:45 i faktycznie się pospiesz, ja zwrot miałam po dwóch dniach na koncie( elektroniczny pit) Odpowiedz Link Zgłoś