kitek01 18.10.05, 15:16 Proszę o pomoc.Muszę otworzyć konto w banku które będzie mi miało służyć tylko do finalizowania transakcji na allegro.Najlepiej gdyby jego prowadzenie oraz operacje przez internet były bezpłatne. Agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zebra51 Re: pytanie o konto 18.10.05, 15:24 Polecam vw bank - calkowicie internetowy, wszystkie operacje sa bezplatne. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: pytanie o konto 18.10.05, 15:52 Polecam mBank. ja własnie tam otworzyłam konto,równiez na potrzeby Allegro Odpowiedz Link Zgłoś
aniask_mama Re: pytanie o konto 18.10.05, 16:17 tez mam mBank ale... opłaty za prowadzenie konta nie ma, natomiast za przelew poza mBank 0,5zł Odpowiedz Link Zgłoś
wysioka Re: pytanie o konto 18.10.05, 21:07 Ja też polecam mBank. Faktycznie za przelewy poza mBank płaci się 50 gr od sztuki, ale z doświadczenia wiem, że dużo ludzi na allegro ma konto w mBanku, więć nie ponosi się tak czesto tej opłaty, a sama transakcja jest szybsza. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek01 Re: pytanie o konto 18.10.05, 21:35 zdecydowałam się na mBank,dziękuję Wam bardzo za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
kwirynia Re: pytanie o konto 19.10.05, 09:12 Polecam BZWBK. Jest specjalne konto i specjalna AlleKarta do portalu Allegro. Na stronach Allegro możesz znaleźć szczegółowe informacje. Ania Odpowiedz Link Zgłoś