agata19753 08.01.06, 15:07 czy ktos kompetetny moze mi odpowiedziec czy przedluzony macierzynski nalezy sie mamom ktore wlasnie wykorzystuja ten urlop? czy nowe prawo działa wstecz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mokrasa Re: macierzynski nowe przepisy 08.01.06, 16:20 wydaje mi się że jest to na razie projekt, jeszcze nie został zatwierdzony Odpowiedz Link Zgłoś
behemot79 Re: macierzynski nowe przepisy 08.01.06, 16:29 No właśnie, może ktoś wie cos konkretnego?Urlop macierzyński kończy mi się 10 lutego, czy do tego czasu będzie juz wszystko jasne? Bardzo by mnie te dwa dodatkowe tygodnie urządzały...Mnie sie obiła o uszy data 18 stycznia, to chyba wtedy prezydent ma podpisać ustawę o becikowym dla wszystkich i (chyba) urlopie... Odpowiedz Link Zgłoś
sabdora Re: macierzynski nowe przepisy 08.01.06, 18:23 urlop macierzyński ma objąć te mamy, które podczas wchodzenia ustawy w życie przebywają jeszcze na macierzyńskim. to jest warynek. urlop nie może się skończyć przed. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot79 Re: macierzynski nowe przepisy 08.01.06, 18:49 A ta ustawa została juz uchwalona, czy jeszcze nie? Odpowiedz Link Zgłoś