zaga25 21.02.06, 21:20 Dziewczyny co mogę z tym zrobić. Mieszkam w bloku. Na przeciwko stoi domek jednorodzinny. Facet pali w piecu czym popadnie a ja nie mogę okna otworzyć tak strasznie śmierdzi. Gdzie to zgłosić? Czy można coś z tym zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamciaa Re: Śmierdzi od sąsiada 21.02.06, 21:26 Ja mam to samo...palą czym popadnie...najczęściej tym co znajdą na smieciach. Ostatnio palą płytami po rozebranym kiosku. Czarny dym i smród. Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Śmierdzi od sąsiada 21.02.06, 21:28 To jest karalne, zanieczyszczają środowisko. Ale nie wiem gdzie to się zgłasza. Odpowiedz Link Zgłoś
cocosek1 Re: Śmierdzi od sąsiada 21.02.06, 21:37 napisz mu pismo zeby zaniechał immisji (niedozwolone dzialania mające wpływ na twoje prawa własności) bo inaczej go podasz do sądu. Masz takie prawo. Opisz w piśmie że nie mozesz okna otworzyć bo śmierdzi, że to z jego domu, że masz dziecko etc i ze zgłosisz to też do odpowiednich organ0w związanych z ochroną środowiska. Może poskutkuje... Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Śmierdzi od sąsiada 21.02.06, 21:43 może najpierw do straży miejskiej? Odpowiedz Link Zgłoś