jola261 22.05.06, 10:00 Bo juz nie wiem.Myślałam, że 400zł miesięcznie ale przecztałam teraz w internecie że 318zł.Może jakieś nieaktualne dane znalazłam.Proszę o podpowiedzi, ile on wynosi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
x-man6 Re: Ile wynosi zasiłek wychowawczy? 22.05.06, 12:40 Mało jednej było. Już dwie sztuki się pojawiły. Proponuję zamiast zasiłku państwowe przechowalnie potomków. Zostawiasz, dostajesz numerek, wracasz... Odpowiedz Link Zgłoś
x-man6 Re: Do jola261 22.05.06, 12:55 Nie reaguj. ania zareagowała i teraz jej wstyd za siebie. Prawda kochanie? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmolinka x-man6 22.05.06, 13:09 Człowieku, co ty piszesz??? Dopiero jakby się dzieci do "przechowalni" oddawało to państwo dopiero by buliło wielkie pieniądze!!! Co w tym złego, że dziewczyna się dowiaduje ile dostanie wychowawczego? Pracowała, odprowadzała składki to ma prawo urodzić dziecko (między innymi to dziecko będzie pracowało kiedyś na twoją emeryturę!!!) i wychowywać je będąc na wychowawczym! Odpowiedz Link Zgłoś
x-man6 Re: x-man6 22.05.06, 13:21 cosmolinka napisała: > Człowieku, co ty piszesz??? Dopiero jakby się dzieci do "przechowalni" oddawało > to państwo dopiero by buliło wielkie pieniądze!!! Co w tym złego, że dziewczyna > się dowiaduje ile dostanie wychowawczego? Pracowała, odprowadzała składki to ma > prawo urodzić dziecko (między innymi to dziecko będzie pracowało kiedyś na twoj > ą > emeryturę!!!) i wychowywać je będąc na wychowawczym! Widzisz... Dzisiaj zadzwoniłeem do doradcy podatkowego. Postanowiłem nie płacić na bezczelne darmozjady, które zarobione PRZEZE MNIE pieniądze nazywają "jałmużną". Zadne wdzięczności. Chamstwo, prawda? Krótko mówiąc: Dla mnie będzie więcej więcej kasiorki, a dla szanownych mamuś nie Odpowiedz Link Zgłoś
cosmolinka Re: x-man6 22.05.06, 13:28 Uważaj żeby ta "kasiorka" kiedyś bokiem Ci nie wyszła! Odpowiedz Link Zgłoś
x-man6 Re: x-man6 22.05.06, 13:35 cosmolinka napisała: > Uważaj żeby ta "kasiorka" kiedyś bokiem Ci nie wyszła! Już ciebie niech głowa o to nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
cosmolinka Re: x-man6 22.05.06, 13:39 Mnie głowa o to nie boli, bo to twój problem będzie, wtedy nie szukaj porad na forum tylko zadzwoń do nawiedzonego prawnika. Odpowiedz Link Zgłoś
x-man6 Re: x-man6 22.05.06, 13:46 Właśnie po to biorę doradcę podatkowego. Aby nikt nie zarzucił mi winy w wyborze. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmolinka Re: x-man6 22.05.06, 14:02 Jesteś ... czy poza "kasiorką" coś jeszcze dla Ciebie istnieje? Bo Twoje wypowiedzi stają się nudne i monotematyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
x-man6 Re: x-man6 22.05.06, 14:19 cosmolinka napisała: > Jesteś ... czy poza "kasiorką" coś jeszcze dla Ciebie istnieje? Bo Twoje > wypowiedzi stają się nudne i monotematyczne. Ale co możesz mieć i gdzie możesz być za tą "kasiorkę". Na pewno nie w bloku mieszkalnym na 55 m kw. i nie w skodzie fabii tudzież innych postsocjalistycznych pogobowcach. Odpowiedz Link Zgłoś