aniulekq 19.12.06, 16:23 Czy aby otrzymac becikowe "dla wszystkich" potrzebny jest PESEL dziecka czy wystarczy tylko akt urodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buzka25 Re: becikowe 19.12.06, 17:45 wystarczy sam akt urodzenia miłych wydatków becikowego Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: becikowe 19.12.06, 18:02 W takim razie dlaczego w moim UM żądaja nr PESEL na który trzeba czekac 6 tygodni, a potem miesiąc na becikowe? Odpowiedz Link Zgłoś
viktoria.s Re: becikowe 20.12.06, 13:32 Totalna bzdura, zrób im dym !!!!!! Pewnie szukają oszczędności w kasie. wystarczy tylko akt urodzenia a jedyny czs jaki będziesz czekać to czs od złożenia papierów do otrzymania decyzji. WALCZ O SWOJE Z DRANIAMI Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
lidia23 Re: becikowe 20.12.06, 20:26 Bzdura!! Ja równieżmusiałam czekać aż wydadzą mi numer PESEL niestety... www.aleksandraikonrad.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: becikowe 20.12.06, 22:22 Nie da rady tego przeskoczyc. Trzeba miec PESEL i już- dziś byłam w UM i niestety nie udało mi się nic załatwic. Tylko interesuje mnie, że w jednych miastach wydają becikowe mając tylko akt urodzenia, a w innych trzeba czekac na ten PESEL tyle czasu. Czy prawo nie obowiązuje wszędzie takie samo??? Odpowiedz Link Zgłoś
asikm Re: becikowe 23.12.06, 19:46 U nas wystarczył tylko akt urodzenia. Pieniążki miałam na koncie po 2 tyg od złożenia wniosku. Jestem z Krakowa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś