dlania 18.02.08, 15:52 Możecie jakis polecić do ściagnięcia z netu? Chodzi o taki dla debili, który pyta o wszystko, a podatek czy nadpłatę sam wylicza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
purpurowa_komnata Re: Program do wypełniania PITów 2007 18.02.08, 16:02 Jeśli Ci chodzi o darmowy to np. na www.dobreprogramy.pl Nie wiem jednak czy Ci się spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Program do wypełniania PITów 2007 18.02.08, 16:16 To ten własnie mi sie tak średnio podoba, bo ja musze wpisac przychody, (cyt.) "do których zastosowano koszty odliczenie kosztów uzyskania przychodów na podstawie art.22 ust.9 pkt3 ustawy", a tam nie ma takiej rubryczki, więc ja nie wiem, gdzie to wpisać;-( W moim picie 11 (tym z pracy) rubryka "należnośc ze stosunku pracy" jest podzielona na 2 podrubryki: jedna suma jest bez tego odliczenia, a druga z nim. Uff, chyba musze poczekac na jakiś gazetowy programik. Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: Program do wypełniania PITów 2007 18.02.08, 17:22 Dlania, ale broszurki same poprowadzą cię w rozliczeniu to nie jest nic trudnego Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Program do wypełniania PITów 2007 18.02.08, 17:31 Buuu, wstyd sie przyznac, ale jest. Kwoty, które wylicza mi program nie zgadzaja sie z tymi, które mam wpisane w pitach od pracodawcy;-( No i co teraz? Nie wiedzie, w jakiej gazecie aktualnie mozna dostać płytke na PITa? Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Program do wypełniania PITów 2007 18.02.08, 17:38 w gazetkach będzie, jak sądzę, to samo, co wszędzie www.pit.pl/program-roczne/index.php nie sądzę, żeby na płytkach pojawiło się coś innego Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: Program do wypełniania PITów 2007 18.02.08, 18:10 kawka74 napisała: > w gazetkach będzie, jak sądzę, to samo, co wszędzie > www.pit.pl/program-roczne/index.php > nie sądzę, żeby na płytkach pojawiło się coś innego Ja też z tego korzystam. Jest, moim zdaniem, świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
majka003 Re: Program do wypełniania PITów 2007 18.02.08, 17:35 www.Pit.pl ja zawsze z tego korzystam Odpowiedz Link Zgłoś